Poskytovatele hodnotíme na základě důkladného testování a průzkumu, ale také s ohledem na vaši zpětnou vazbu a naše obchodní dohody s poskytovateli. Tato stránka obsahuje partnerské odkazy.
Oznámení:
Profesionální recenze

Na vpnMentor najdete recenze našich komunitních recenzentů. Jsou založeny na nezávislém a profesionálním průzkumu produktů/služeb.

Vlastnictví

vpnMentor byl založen v roce 2014 jako nezávislý web, který hodnotí VPN a zabývá se tématy souvisejícími s ochranou soukromí. Dnes náš tým čítá stovky autorů a redaktorů zabývajících se kybernetickou bezpečností a nadále pomáhá čtenářům bojovat za jejich online svobodu ve spolupráci se společností Kape Technologies PLC, která vlastní také následující produkty: ExpressVPN, CyberGhost, ZenMate, Private Internet Access a Intego, jejichž recenze můžete na těchto webových stránkách najít.

Partnerské provize Inzerce

Recenze na vpnMentor striktně splňují zavedené standardy (mimo jiné i etické standardy). Tyto standardy vyžadují, aby každá recenze stála na nezávislém, upřímném a profesionálním zvážení recenzenta. Současně můžeme získat provizi, pokud uživatel dokončí konkrétní akci po kliknutí na některý z našich odkazů. Uživatele to nic nestojí. Žebříčky na jednotlivých stránkách následně sestavujeme podle názoru recenzenta, ale současně zvažujeme také zpětnou vazbu uživatelů a naše obchodní dohody s poskytovateli.

Pravidla recenzí

Autory recenzí na stránkách vpnMentor jsou komunitní recezenti, kteří hodnotí každý produkt dle striktních standardů. Tyto standardy jsou zárukou toho, že každá recenze stojí na nezávislém, profesionálním a poctivém průzkumu. Zvažujeme také technické vlastnosti a kvality produktu spolu s jeho hodnotou pro uživatele. Do hodnocení se mohou promítnout i partnerské provize, které získáváme za nákupy přes odkazy na našem webu.

5 nejlepších VPN pro Netflix, které fungují (testováno 2023)

Akash Deep Aktualizováno dne 28. 9. 2023 Fakta ověřil/a Ryan Jones Výzkumník v oblasti kyberbezpečnosti

Najít VPN, která dokáže pravidelně obcházet přísné geobloky Netflixu, se snadněji řekne, než udělá. Mnoho VPN, které tvrdí, že fungují, Netflix snadno rozpozná, takže nedokážou odemknout regionálně uzamčené tituly. To může vést k neustálým chybám proxy nebo v některých případech k tomu, že budete mít přístup pouze k původnímu obsahu Netflixu.

S mým týmem pravidelně testujeme na Netflixu desítky VPN, abychom měli přehled o tom, kdo je na špici. Nejnovější výsledky nás celkem zaskočily – přes naše vysoké standardy prošla jen hrstka VPN.

Můj favorit pro Netflix je ExpressVPN, protože stabilně zpřístupní přes desítku knihoven Netflixu. Navíc má působivě rychlé připojení, díky kterému se vám budou filmy i seriály přehrávat bez sekání. Vztahuje se na ní také 30denní záruka vrácení peněz, takže si v případě nespokojenosti můžete zažádat o náhradu.

Vyzkoušejte ExpressVPN s Netflixem >>

Máte málo času? Zde jsou nejlepší Netflix VPN v roce 2023

  1. ExpressVPN – Nejrychlejší VPN pro Netflix, co se mi dostala do rukou. Stabilně a bez sekání přehrává videa v UHD. Navíc zprovozní mnoho knihoven Netflixu, včetně té nejoblíbenější z USA. ExpressVPN si můžete vyzkoušet bez rizika, protože nabízí spolehlivou záruku vrácení peněz.
  2. CyberGhost – Servery optimalizované pro Netflix usnadňují nalezení ideálního serveru pro vaši oblíbenou knihovnu, ale můžou být trochu pomalejší na velké vzdálenosti.
  3. NordVPN – Dokáže získat přístup k působivému počtu knihoven Netflixu, včetně některých, které je obvykle těžké odemknout. Její mobilní aplikace však nepatří mezi nejintuitivnější.
  4. Private Internet Access – Její rozsáhlá síť serverů nabízí spolehlivý přístup k oblíbeným knihovnám Netflixu. Ale nemá vlastní aplikaci pro zařízení Fire.
  5. Surfshark – Neomezená připojení, takže celá vaše domácnost může streamovat Netflix současně. Některé servery se však dlouho připojují.

Nejlepší VPN pro Netflix – Kompletní analýza (aktualizováno 2023)

1. ExpressVPN – Celkově nejlepší Netflix VPN s vysokými rychlostmi pro streamování bez zpoždění

Serverová síť 3 000+ serverů ve 105 zemích (včetně České republiky), které spolehlivě umožňují přístup k 13+ knihovnám
Rychlosti Nejrychlejší VPN v seznamu; ideální pro HD a 4K streamování na Netflixu
Současně připojených zařízení 8
Kompatibilní s Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome, Firefox, Apple TV, zařízeními Fire, routery a dalšími
Podpora v češtině Ano (live chat a e-mail)

ExpressVPN je můj oblíbenec, protože je to nejrychlejší VPN pro streamování Netflixu. Během posledních testů jsem se připojil k blízkým serverům ve Velké Británii a zaznamenal průměrnou rychlost stahování 124,28 Mbps (pouze o 2 % nižší než mé základní připojení).

Rychlosti byly vysoké, dokonce i při dlouhých vzdálenostech. Díky tomu jsem mohl sledovat Uncut Gems v UHD na kanadském Netflixu bez jediného zpoždění, přestože Kanada je tisíce kilometrů daleko. ExpressVPN spolehlivě umožňovala přístup k více jak 13 knihovnám Netflixu. Patřily sem např. knihovny Netflix US, UK, Kanada, Japonsko a Austrálie. Dokonce jsem získal přístup k některým složitěji přístupným knihovnám v Brazílii, Německu, Španělsku a Nizozemsku.

Screenshot of Netflix player streaming Uncut Gems while connected to ExpressVPN's Montreal serverS ExpressVPN můžete sledovat vzdálené knihovny Netflixu v UHD

ExpressVPN je také jednou z nejkonstantnějších VPN pro Netflix, a to především díky pečlivě udržované celosvětové síti serverů. Aktivní přístup společnosti k pravidelné rotaci IP adres zajišťuje, že i když je IP adresa Netflixem označena a blokována, je zde mnoho dalších funkčních IP, které můžete použít. Navíc každý server ExpressVPN má obfuskaci. To znamená, že použití VPN je skryté, takže máte menší pravděpodobnost, že budete zablokováni (pouze v případě, že nastavíte protokol na Automatic).

Funkce MediaStreamer od ExpressVPN vám umožňuje sledovat regionálně blokované tituly na chytrých televizorech. Funguje v podstatě jako SmartDNS a umožňuje vám rychle měnit umístění na zařízeních, která obvykle nepodporují VPN – to zahrnuje také herní konzole a některá streamovací zařízení.

Je však důležité poznamenat, že MediaStreamer je omezen na streamovací platformy v USA a Velké Británii. Pokud chcete obsah z jiných regionů, můžete místo toho nainstalovat ExpressVPN na svůj router. Ať už si vyberete cokoli, ExpressVPN poskytuje podrobné návody pro rychlý a snadný proces nastavení.

ExpressVPN je o něco dražší než konkurence – nejlevnější tarif vás vyjde na €6,39/měsíc. V průběhu roku však často nabízí výrazné slevy a je tak o něco dostupnější. ExpressVPN pro Netflix si můžete vyzkoušet i nezávazně, jelikož se na ní vztahuje 30denní záruka vrácení peněz. Pokud vám nebude vyhovovat, každou svou korunu dostanete zpátky.

Nabídka ExpressVPN listopad 2023: Po omezenou dobu můžete získat předplatné ExpressVPN se slevou až 49%! Nepropásněte to!

Užitečné funkce

  • Rychlý protokol Lightway. Impresivní rychlosti ExpressVPN jsou částečně díky jejímu vlastnímu protokolu Lightway. Nejenže je to jeden z nejrychlejších protokolů, které jsme testovali, ale také šetrně zachází s baterií – což znamená, že jsem mohl sledovat obsah z mé oblíbené knihovny Netflix na notebooku a telefonu po delší dobu.
  • Uživatelsky přívětivé. Všechny aplikace ExpressVPN jsou elegantní a jednoduché. Intuitivní rozhraní je snadno použitelné, i pro ty, kteří nejsou technicky zdatní. Abych mohl začít sledovat americký Netflix, stačilo mi napsat „USA" do vyhledávacího pole aplikace, vybrat jeden z výsledných serverů a poté stisknout symbol pro spuštění připojení.
  • Výkonné rozšíření pro prohlížeč. Nabízí rozšíření VPN pro oblíbené prohlížeče, včetně Chrome a Firefox. Na rozdíl od většiny doplňků VPN pro prohlížeče vám poskytuje stejnou úroveň přístupu k Netflixu a zabezpečení jako plnohodnotná VPN aplikace. To znamená, že můžete sledovat Netflix bezpečně a bez problémů.

Vyzkoušejte ExpressVPN s Netflixem >>

2. CyberGhost – Servery optimalizované pro Netflix pro bezproblémový přístup k vaší oblíbené knihovně

Serverová síť 9 561+ serverů v 100 zemích (včetně Česka), včetně některých optimalizovaných pro Netflix
Rychlost Vynikající rychlosti pro sledování Netflixu bez zpoždění
Současně připojených zařízení 7
Kompatibilní s Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routery, Apple TV, zařízeními Amazon Fire a dalšími

Jedním z mnoha důvodů, proč se neustále vracím k CyberGhost, je, že nabízí servery optimalizované pro streamování, včetně některých pro populární knihovny Netflixu. Tyto servery vám usnadní přístup k vaší oblíbené knihovně, protože ideální server je jasně označen.

Screenshot displaying a list of CyberGhost's Netflix-optimized serversCyberGhost má servery optimalizované pro Netflix dokonce i pro Firestick a Android TV

Servery CyberGhost optimalizované pro Netflix jsou pravidelně aktualizovány, aby byl zajištěn neustálý přístup k příslušné knihovně. Jako někdo, kdo používá servery CyberGhost optimalizované pro Netflix již řadu let, mohu potvrdit, že jsou konzistentně spolehlivé. Během posledního testu jsem se připojil k jejím serverům pro Netflix v USA, Velké Británii, Kanadě a Japonsku a neměl jsem žádný problém s přístupem k těmto katalogům Netflixu.

Pokud nevidíte server optimalizovaný pro konkrétní knihovnu Netflixu, můžete vyzkoušet jeden ze standardních serverů. Během mých testů byly téměř stejně spolehlivé jako specializované servery. Celkově jsem byl schopen sledovat celkem více než 13 knihoven Netflixu s poklesem rychlosti o pouhých 5 % na blízkých serverech. Vzdálenější spojení byly pomalejší (poklesy rychlosti až o 23 %), ale pokud máte slušné základní připojení, měli byste být stále schopni sledovat Netflix ve vysoké kvalitě.

Zajímavé je, že SmartDNS od CyberGhost dokáže přistoupit k více knihovnám Netflixu než mnoho podobných služeb nabízených jinými VPN. Díky tomu jsem mohl sledovat obsah Netflixu z USA, Velké Británie, Japonska nebo Německa – vše prostřednictvím mého chytrého televizoru nebo herní konzole. Stejně jako ExpressVPN, CyberGhost také nabízí podporu pro routery, pokud byste se chtěli dostat ke knihovně, kterou SmartDNS nepodporuje.

CyberGhost také nabízí 45denní záruku vrácení peněz, což je štědřejší než u většiny VPN. To vám umožní vyzkoušet CyberGhost bez rizika a pokud nebudete ohromeni, můžete snadno získat všechny peníze zpět.

Akce listopad 2023: CyberGhost aktuálně nabízí slevu 84% na svůj nejpopulárnější tarif! Využijte tuto nabídku a ušetřete ještě více na předplatném CyberGhost subscription.

Užitečné funkce

  • Hodnota za dané peníze. CyberGhost můžete získat za pouhých €2,11/měsíc při pořízení dlouhodobého tarifu, což ji řadí mezi nejlevnější VPN na trhu.
  • Optimalizované servery pro další populární streamovací platformy. Kromě Netflixu nabízí CyberGhost také specializované servery pro služby jako Disney+, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video a další.
  • Kontrola, které stránky využívají VPN. CyberGhost vám umožňuje nastavit určité URL, aby ignorovaly připojení VPN. Například jsem mohl přidat URL mé místní webové stránky elektronického bankovnictví, abych se vyhnul dalším bezpečnostním kontrolám při připojení k VPN. To mi umožnilo sledovat moji oblíbenou knihovnu Netflixu, aniž bych si komplikoval přístup k online finančním účtům.

Vyzkoušejte CyberGhost s Netflixem >>

3. NordVPN – Spolehlivá serverová síť s přístupem k hromadě knihoven Netflixu

Serverová síť 5 880+ serverů v 60 zemích (včetně České republiky) pro stálý přístup k Netflixu
Rychlosti Druhá nejrychlejší VPN, kterou jsme testovali; sledujte Netflix v 4K bez problémů
Současně připojených zařízení 6
Kompatibilní s Windows, Mac, iOS, Android, Linux, prohlížeči, herními konzolemi, chytrými televizemi, zařízeními Amazon Fire, routery a dalšími

Pokud chcete přístup k obrovskému výběru titulů na Netflixu, NordVPN je ideální volbou. Používá vestavěnou funkci Smart DNS (nazývanou SmartPlay), která jí pomáhá spolehlivě překonávat geobloky. Testoval jsem to s 21 knihovnami Netflixu a snadno jsem se dostal k 16 z nich. To je více než u jakékoli jiné VPN na tomto seznamu. Snadno jsem se dostal k oblíbeným knihovnám jako Kanada, Japonsko, UK a USA, ale NordVPN také výjimečně dobře fungovala s méně známými katalogy. Například je to jediná VPN, která fungovala s izraelským a argentinským Netflixem.

NordVPN je neskutečně rychlá (hned po ExpressVPN), takže vám bez pochyby umožní hladký zážitek ze streamování. Když jsem se připojil k jejím serverům v UK, zaznamenal jsem pokles rychlosti pouze o 4 %. Pokles byl zanedbatelný i na vzdáleném serveru v New Yorku. Podíval jsem se také na film, abych prověřil kvalitu v průběhu času a mile mě překvapilo, že se načetl prakticky okamžitě.

A screenshot of RRR playing on Netflix while connected to one of NordVPN's UK serversViděl jsem celý film RRR a nic se ani jednou neseklo

Pokud vám nevadí zaplatit trochu více, NordVPN také nabízí dedikované IP adresy na více než půl tuctu míst za příplatek. U VPN to běžně chodí tak, že sdílíte IP s více lidmi, což Netflixu usnadňuje rozpoznat, že používáte VPN, a zakázat IP. Dedikovaná IP je pouze vaše, takže je mnohem menší riziko, že vám nějaký zákaz náhle přeruší sledování pořadu.

Mou jedinou výtkou k NordVPN je, že její mobilní aplikace nejsou nejintuitivnější. Například, zatímco rozhraní založené na mapě funguje na velkých obrazovkách docela dobře, na mobilních zařízeních mi přijde trochu zpožděné a nepřehledné. Ale není to velký problém, protože místo toho můžete použít seznam serverů v postranním panelu.

NordVPN si můžete vyzkoušet zdarma v rámci 30denní záruky vrácení peněz. Peněžní vyrovnání vyřešíte rychle a snadno.

Užitečné funkce

  • Skryté servery. NordVPN nabízí servery, které skryjí použití VPN. To vám umožní obejít složité brány firewall a blokování VPN, což je skvělé pro sledování Netflixu na omezených sítích, jaké najdete ve školách nebo v práci.
  • Protokol NordLynx. Vysoké rychlosti NordVPN lze přičíst jejímu vlastnímu protokolu NordLynx. Je postaven na základě WireGuard, takže je rychlý, spolehlivý a nenáročný.  Díky tomu se jedná o solidní volbu pro streamování Netflixu.
  • Meshnet. Tato funkce vám může pomoci připojit se k vašemu účtu na Netflixu z různých sítí, aniž byste byli zablokováni za sdílení hesel. Umožňuje vytvořit něco jako LAN s až 60 zařízeními sdílejícími jednu IP. Je to skvělé, pokud chcete sledovat Netflix mimo svou domácí síť.

Vyzkoušejte NordVPN s Netflixem >>

4. Private Internet Access – Obrovská serverová síť pro spolehlivý přístup k oblíbeným knihovnám Netflixu

Serverová síť 29 650+ serverů v 91 zemích (včetně České republiky) pro spolehlivá připojení
Rychlosti Rychlé připojení, takže nemusíte řešit otravné zpoždění
Současně připojených zařízení Neomezený
Kompatibilní s Mac, Windows, Linux, Android, zařízeními Amazon Fire a dalšími

To, co odlišuje PIA, je její rozsáhlá serverová síť — má více než 29 650 serverů rozmístěných ve 91 zemích. To znamená, že nemusíte řešit přeplnění serverů, což může vést ke zpomalení nebo přerušení připojení. To vám také poskytuje spolehlivý přístup k oblíbeným knihovnám Netflixu – i když jeden server selže, máte spoustu dalších na výběr. Během mých testů jsem mohl streamovat obsah na více než 10 knihovnách Netflixu bez problémů.

PIA má dokonce servery optimalizované pro streamování v USA, Japonsku, Dánsku, Švédsku, Finsku, Velké Británii a Itálii. Pomocí každého z nich se mi podařilo dostat na Netflix, a její východní americký server fungoval dobře i s několika dalšími streamovacími stránkami jako Disney+ a Hulu. Na druhou stranu, streamovací servery PIA zaostávají za CyberGhostem pokud jde o pokrytí lokalit.

Screenshot of Netflix Player streaming Sleepless in Seattle while connected to PIA's US East Streaming ServerVšechny streamingové servery najdete, když dáte do vyhledávání "streaming”

Za takové menší nedostatek se dá považovat, že musíte chvíli čekat, než vás spojí s někým z podpory na živém chatu 24/7 (až 5 minut). Může se vám i stát, že vás požádají o zaslání e-mailu, protože nikdo není k dispozici. Nakonec se vám však dostane pomoci.

Na každý tarif se vztahuje 30 denní záruka vrácení peněz, takže si jej můžete vyzkoušet bez finančního rizika.

Aktualizace listopad 2023: PIA obvykle nemá žádné akce nebo slevy (už tak je dost levný), ale momentálně můžete získat předplatné s neuvěřitelnou slevou 82%!

Užitečné funkce

  • Přizpůsobitelná bezpečnost. S PIA můžete upravit nastavení vaší VPN a optimalizovat připojení pro Netflix. Například jsem přepnul z 256bitového šifrování na 128bitové v OpenVPN a zaznamenal výrazně vyšší rychlosti.
  • Rychlý protokol WireGuard. Kromě OpenVPN nabízí PIA také rychlý protokol WireGuard. Tento lehký protokol je ideální pro streamování na Netflixu – dosáhl jsem rychlosti stahování 109 Mbps (ve srovnání se základní rychlostí 127 Mbps), i přesto, že jsem byl připojen k dalekému serveru.
  • Split tunneling (rozdělené tunelování). Snadno můžete určit, které aplikace mají projít přes VPN a které ne. To vám dá hodně flexibility – mohl jsem streamovat svou oblíbenou knihovnu Netflixu přes VPN, zatímco jsem hrál hry s nízkým zpožděním přes normální připojení.

Vyzkoušejte PIA s Netflixem >>

5. Surfshark – Neomezená připojení pro nepřerušované streamování Netflixu na jakémkoli zařízení

Serverová síť 3 200+ serverů v 3 200 zemích (včetně České republiky) pro přístup k více knihovnám Netflixu
Rychlosti Vysoké; žádné zpomalení ani při několika aktivních připojeních
Současné připojených zařízení Neomezeně
Kompatibilní s Windows, Mac, iOS, Android, Linux, prohlížeči, herními konzolemi, chytrými televizemi, zařízeními Amazon Fire, routery a dalšími
Podpora v češtině Ano

Jednou z nejatraktivnějších funkcí Surfshark je nabídka neomezených připojení zařízení v rámci jednoho cenově efektivního předplatného. Díky tomu se jedná o skvělou volbu pro velké rodiny nebo jednotlivce s mnoha zařízeními. V důsledku toho nebudete muset odpojovatt zařízení jiného člena rodiny od VPN, abyste si užili Netflix na svém vlastním zařízení.

Abych to otestoval, připojil jsem svůj iPad, notebook s Windows a 6 dalších zařízení k serveru v New Yorku. I když zde bylo několik aktivních připojení, mohl jsem stále sledovat Netflix v HD na všech zařízeních současně. To není nijak překvapivé, protože Surfshark mi nabídl působivou průměrnou rychlost 122 Mbps (pouze pokles o 5 %) na blízkých britských serverech. Nicméně někdy trvalo dlouho, než se mi podařilo připojit k serveru VPN – někdy jsem čekal více než 20 sekund.

Pokud jde o přístup k mezinárodním katalogům Netflixu, Surfshark nezklame. Díky spolehlivé serverové síti jsem mohl streamovat obsah z více než 14 knihoven Netflixu. Nikdy jsem neměl problémy s populárními knihovnami (jako USA, UK, Kanada a Japonsko). Avšak méně populární knihovny mohou vyžadovat experimentování s různými servery nebo protokoly VPN.

Screenshot of Uchisama World streaming on Netflix Japan with Surfshark connectedKaždý titul, který jsem testoval se Surfshark, se načetl do 4 sekund

Vztahuje se na ní 30denní záruka vrácení peněz, takže si můžete Surfshark na Netflixu ozkoušet zdarma. Když to nebude nic pro vás, stačí zažádat o náhradu.

Užitečné funkce

  • Snadná instalace a použití. Má aplikace pro většinu moderních zařízení, takže instalace je velmi jednoduchá. Navíc má přehledné a minimalistické rozhraní, které je snadno ovladatelné pro použití s Netflixem.
  • Integrovaný nástroj na testování rychlosti. Umožňuje vám kontrolovat stahovací a nahrávací rychlost na každém serveru, což usnadňuje výběr ideálního serveru pro streamování Netflixu.
  • Režim NoBorders. Pokud Surfshark odhalí omezení v síti, automaticky začne šifrovat provoz a tím i to, že používáte VPN. Díky tomu můžete sledovat Netflix zcela bez potíží.

Vyzkoušejte Surfshark s Netflixem >>

Rychlé srovnávací tabulky: Nejlepší Netflix VPN

Funkce VPN pro Netflix

Tabulka níže popisuje funkce vysoce doporučených VPN pro Netflix. Obsahuje počet knihoven Netflixu, ke kterým lze přes jednotlivé VPN přistupovat, maximální počet zařízení, která mohou být současně připojena, a aktuálně nejvýhodnější měsíční tarif od každého poskytovatele.

Zahrnul jsem také Smart DNS, funkci, která vám umožní přistupovat k regionálnímu obsahu Netflixu na zařízeních, která obvykle nepodporují VPN, např. herní konzole a chytré TV.

Nejnižší měsíční cena Odblokované knihovny Netflixu Pokles rychlosti (blízké servery) Současná připojení Záruka vrácení peněz Smart DNS Rozhraní v češtině
🥇ExpressVPN €6,39/měsíc 13+ 2 % 8 30 dní Ano Ne
🥈CyberGhost €2,11/měsíc 13+ 5 % 7 45 dní Ano Ne
🥉NordVPN €2,99/měsíc 16+ 4 % 6 30 dní Ano Ne
PIA €1,92/měsíc 10+ 15 % Neomezený 30 dní Ano Ne
Surfshark $2,69/měsíc 14+ 5 % Neomezeně 30 dní Ano Ne

Knihovny Netflixu, ke kterým byl získán přístup

Tabulky níže obsahují informace o tom, ke kterým knihovnám každá VPN pro Netflix získala přístup a jak jednoduché to bylo. Jak číst výsledky:

  • ✅Funguje – VPN získala přístup ke knihovně na první pokus.
  • 🔶Určité potíže – VPN získala přístup ke knihovně, ale bylo potřeba několik pokusů a možná to vyžadovalo nějaké řešení problémů.
  • ❌Bez přístupu – VPN nedokázala knihovnu otevřít navzdory několika pokusům a řešení problémů.

Výsledky pro nejpopulárnější knihovny:

VPN USA UK Kanada Austrálie Japonsko Francie Německo
🥇ExpressVPN ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje
🥈CyberGhost ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje 🔶Určité potíže ✅Funguje ✅Funguje 🔶Určité potíže
🥉NordVPN ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje
PIA ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ❌Bez přístupu ❌Bez přístupu
Surfshark ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje


Výsledky pro méně známé knihovny:

VPN Brazílie Indie Jižní Korea Itálie Španělsko Nizozemsko Thajsko Argentina
🥇ExpressVPN ✅Funguje ✅Funguje ❌Bez přístupu ✅Funguje 🔶Určité potíže ✅Funguje ❌Bez přístupu 🔶Určité potíže
🥈CyberGhost ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ❌Bez přístupu ❌Bez přístupu
🥉NordVPN ✅Funguje ❌Bez přístupu ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ❌Bez přístupu ✅Funguje
PIA ✅Funguje ✅Funguje ❌Bez přístupu ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ❌Bez přístupu ❌Bez přístupu
Surfshark ✅Funguje ❌Bez přístupu ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ✅Funguje ❌Bez přístupu ❌Bez přístupu

Vyzkoušejte ExpressVPN na Netflix >>

Tipy, jak vybrat nejlepší VPN pro Netflix

Při výběru VPN pro Netflix bychom měli brát v úvahu určité klíčové faktory. Zde je shrnutí toho, na co jsem se zaměřil při hodnocení VPN pro použití s Netflixem:

  • Přístup k americkému Netflixu. Americký Netflix je jedním z největších katalogů a pravděpodobně obsahuje mnoho pořadů a filmů, které chcete sledovat, jako třeba Gladiator. Pravidelně jsem testoval všechny VPN v tomto seznamu, aby byly informace o přístupu k americkému Netflixu stále aktuální.
  • Rozsáhlá síť serverů pro přístup k více knihovnám. Pokud se ptáte, jak změnit oblast Netflixu, budete potřebovat více serverů. Větší síť rozmístěná po celém světě obvykle zajišťuje lepší přístup. Navíc VPN v mém seznamu mají v každé zemi několik serverů, takže nejsou přeplněné (díky čemuž jsou rychlejší).
  • Vysoké rychlosti. VPN by měla nabízet konzistentně vysoké rychlosti na všech svých serverech. Ideálně by pokles rychlosti neměl být vyšší než 35 %. Takto budete moci sledovat Netflix v HD bez zdlouhavého načítání, pokud máte slušné základní připojení.
  • Kompatibilita se zařízeními. Při hledání VPN se ujistěte, že funguje se zařízeními, která používáte k sledování Netflixu, včetně Windows, macOS, iOS, Android, Firestick a dalších. Špičkové VPN také nabízejí podporu pro routery a funkci Smart DNS, což umožňuje sledování Netflixu na zařízeních, která obvykle nemohou být kompatibilní s VPN aplikacemi, jako jsou chytré televizory a herní konzole.
  • Hodnota za dané peníze. Vyberte si VPN, která nabízí skvělou hodnotu za dané peníze. Zvažte výběr dlouhodobého předplatného, protože delší předplatná často mají lepší cenu. Doporučoval bych také zvolit VPN, která umožňuje mnoho současně připojených zařízení, takže všichni ve vaší domácnosti budou moct sledovat Netflix na jakémkoli zařízení s jedním předplatným.
  • Vynikající zákaznický servis. I s prémiovou VPN můžete občas narazit na problémy, kdy nebudete mít přístup k požadovanému obsahu Netflixu. Proto je důležité mít rychlou podporu, ať už přes e-mail, živý chat nebo kontaktní formulář.
  • Nabízí bezplatnou zkušební verzi nebo záruku vrácení peněz. Je důležité VPN otestovat před pořízením závazného předplatného, abyste věděli, do čeho jdete. Ujistil jsem se, že všechny VPN v mém seznamu nabízejí záruku vrácení peněz nebo bezplatnou zkušební verzi.

Sledujte Netflix s ExpressVPN

Rychlý návod: Jak sledovat Netflix s VPN z České republiky ve 3 jednoduchých krocích

  1. Pořiďte si VPN. Nejvíc doporučuji ExpressVPN. Má spolehlivou serverovou síť a vysoké rychlosti, takže můžete sledovat Netflix v UHD bez problémů.
  2. Připojte se k serveru. Vyberte server v oblasti, kde se nachází knihovna Netflixu, ke které chcete mít přístup. Připojil jsem se k americkému serveru, abych měl přístup k jeho knihovně.
  3. Začněte sledovat. Přihlaste se k Netflixu a začněte sledovat své oblíbené filmy a pořady.

VPN s Netflixem nefunguje? Vyzkoušejte tyto rychlé tipy na řešení problémů

Netflix se intenzivně snaží blokovat přístup k jeho službám prostřednictvím VPN. Dokonce i některé z nejlepších VPN na trhu se občas potýkají s problémy. Pokud vaše „Netflix VPN" najednou přestane fungovat, existuje několik jednoduchých řešení, kterými můžete obejít zákaz VPN a vyhnout se nechvalně známé chybě proxy.

Ano, je možné obejít zákaz VPN od Netflixu. Pokud používáte jednu z VPN z tohoto seznamu, měli měli byste mít přístup k více knihovnám Netflixu bez jakýchkoli chyb. To proto, že mají spolehlivé serverové sítě, které jsou dobře udržované. Díky tomu máte konzistentní přístup k mnoha regionálním knihovnám (a nemusíte řešit nastavení svého účtu na Netflixu).

Ale ve vzácných případech, kdy se vám stále zobrazuje chyba proxy (nebo vám Netflix zobrazuje pouze „Netflix Originals"), můžete vyzkoušet několik jednoduchých triků:

  1. Změňte servery. Server, na kterém jste, mohl být zablokován Netflixem, tak zkuste přepnout na jiný.
  2. Použijte jiný VPN protokol. Většina VPN vám umožní přepínat mezi několika tunelovacími metodami. Lightway, WireGuard a OpenVPN jsou všechny spolehlivé volby pro Netflix.
  3. Použijte váš prohlížeč. Někdy mají VPN problémy s aplikací Netflix, takže přepnutí na prohlížeč může problém vyřešit. Navíc zkuste různé prohlížeče – pokud nefunguje Chrome, zkuste Microsoft Edge, Firefox nebo jakýkoli jiný běžně používaný prohlížeč.
  4. Smazání vyrovnávací paměti a cookies prohlížeče. Tuto možnost najdete v nastavení bezpečnosti nebo soukromí vašeho prohlížeče.
  5. Zakažte IPv6. Toto je trochu složitější než některé z ostatních metod, ale mně to už kdysi fungovalo. Možnost zakázání najdete obvykle v nastavení síťového adaptéru vašeho zařízení.
  6. Kontaktujte zákaznickou podporu. Pokud všechno ostatní selže, je dobré kontaktovat podporu. To je jeden z důvodů, proč mé oblíbené VPN nabízí službu live chatu 24/7. Zástupce podpory vám obvykle poskytne seznam serverů, které v daném okamžiku fungují s Netflixem.
  7. Zkuste použít obfuskaci. Mohli byste se setkat s blokováním VPN v celé síti. Pokud používáte veřejnou WiFi síť nebo síť ze školy či práce, zapněte obfuskaci, abyste skryli to, že používáte VPN. ExpressVPN automaticky maskuje provoz výchozím protokolem Automatic nebo Lightway.

Sledujte Netflix s ExpressVPN

Varování! Tyto VPN s Netflixem nefungují

Při našem testování jsme odhalili několik VPN, které tvrdí, že fungují s Netflixem, ale není tomu tak. Doporučuji si vybrat jednu z VPN z výše uvedeného seznamu, ale v každém případě se vyvarujte těchto:

  • CactusVPN – Tvrdí, že její SmartDNS umí odblokovat Netflix, ale mé testy ukázaly opak.
  • Celo VPN – Během mých testů nedokázala odblokovat žádné knihovny Netflixu.
  • PureVPN – Tato služba tvrdí, že dokáže odblokovat Netflix, ale během mých testů se mi vůbec nepodařilo se připojit.
  • Hola VPN – Nejenže není schopna odblokovat Netflix, ale Hola VPN byla nachytána při tom, jak tajně kradla množství dat svým uživatelům.
  • StrongVPN – Funguje pouze na Macu, takže to není dobrá volba, pokud chcete sledovat Netflix na jiných zařízeních.
  • Unotelly – Během testů jsem nedokázal odblokovat žádné knihovny Netflixu.
  • HideIPVPN – HideIPVPN uvádí, že nemůže zaručit přístup k Netflixu. Během testování jsem na žádném serveru nedokázal odblokovat Netflix.

Tyto VPN také nefungovaly s Netflixem:

UFO VPN Unlocator Getflix Trust.Zone
OperaVPN PandaVPN IVPN Overplay
Windscribe SecureVPN Blockless VPN.ac
Private Tunnel Avast Secureline VPN F-Secure Freedome Hoxx VPN
Anonymous VPN Hide My IP Ivacy OneVPN
PersonalVPN ProXPN Ra4w VPN AVG VPN

Sledujte Netflix s ExpressVPN

Často kladené otázky o sledování Netflixu s VPN z České republiky

Na jakých zařízeních můžu použít VPN pro odblokování Netflixu?

S VPN můžete sledovat Netflix na jakémkoliv zařízení, co používá běžný operační systém: počítače s Mac, Windows nebo Linux a mobilní zařízení s iOS nebo Android. Přední VPN obvykle mají nativní aplikace pro Android televize, zařízení Amazon Fire a rozšíření pro prohlížeče, jako jsou Chrome a Firefox. Někdy mají v nabídce i funkci Smart DNS, díky které spustíte Netflix i na zařízeních, které běžně VPN nepodporují, jako je Apple TV, chytré televize, Xbox a PlayStation.

Pokud chcete sledovat Netflix ještě na jiných zařízeních, co VPN nepodporují, jako jsou například Chromecast, Google TV a Roku, můžete si VPN nastavit na router. Někteří poskytovatelé VPN pro Netflix nabízí i přednastavené routery a další (např. ExpressVPN) mají zase dedikované aplikace pro routery. Přes počítač si můžete nastavit i virtuální router nebo mobilní hotspot. Tímto způsobem si VPN připojení nasdílíte na další zařízení.

A konečně, pokud zařízení, na kterém chcete sledovat Netflix, podporuje přenos obrazu, jednoduše použijte VPN na podporovaném zařízení a poté obsah promítejte. Takto budete moct sledovat Netflix na jakémkoli zařízení s funkcí přenosu obrazu.

Je použití VPN pro Netflix legální? Může mě Netflix zablokovat?

Většinou ano. Na většině míst je přístup k Netflixu přes VPN legální. Musíte být ovšem opatrní v zemích, které zakazují nebo regulují použití VPN kvůli silné online cenzuře (např. Írán, Čína nebo Rusko). V těchto místech může být používání VPN samo o sobě nelegální.

Je velmi nepravděpodobné, že by vás Netflix zablokoval za použití VPN. I když technicky porušujete jeho podmínky použití, když používáte VPN pro sledování obsahu, který není licencován ve vašem regionu, nikdy jsem neslyšel o uživateli, který by za to byl zablokován. Netflix se spíše soustředí na zákaz IP adres VPN, které zjistí. To je důvod, proč má mnoho VPN na této platformě problémy s funkcionalitou.

Note: Předpisy a zákony se mohou a budou měnit, takže se před používáním VPN ujistěte, že žádné z nich neporušujete. Já ani můj tým neschvalujeme používání VPN pro nelegální účely.

Můžu sledovat Netflix US, Netflix Japan nebo Netflix CZ v jiných zemích?

Ano. Stačí si pořídit spolehlivou Netflix VPN a připojit se k serveru v zemi, ze které chcete mít přístup k Netflixu. Například pokud chcete přistupovat k vašemu účtu Netflix US z České republiky nebo při cestování, musíte se připojit k serveru v USA. Jakmile je vaše VPN připojena, načtěte Netflix a ukáže se vám americká knihovna filmů a pořadů.

Proč Netflix blokuje VPN?

Netflix se snaží blokovat používání VPN, aby neporušoval licenční smlouvy. Tyto smlouvy často zavádějí omezení, aby byly konkrétní tituly dostupné pouze v určitých oblastech. Blokování VPN je těžké překonat, což je důvod, proč pouze několik VPN stále funguje s touto službou.

Tato situace komplikuje sledování, když cestujete, protože Netflix může zablokovat vaši obvyklou knihovnu obsahu, jakmile zjistí, že jste v nové oblasti. Pro obnovení přístupu budete potřebovat IP adresu odpovídající vaší domovské zemi. VPN, které doporučujeme pro Netflix, nabízí rozsáhlé sítě serverů s různými IP adresami z mnoha zemí, což tento problém snadno řeší.

Můžu použít VPN zdarma pro sledování Netflixu?

Ano, můžete, ale opravdu to nedoporučuji. Je mnohem lepší použít levnou prémiovou VPN, která nabízí garanci vrácení peněz, takže ji můžete vyzkoušet naprosto bez rizika. Prémiová VPN vám poskytne nejlepší rychlosti, neomezené množství dat a stabilní přístup k Netflixu. Což se nedá říct o VPN, které tvrdí, že budou navždy zdarma.

Bezplatné VPN například často selhávají při přístupu k regionálně uzamčeným titulům na Netflixu. I když najdete takovou, která funguje, pravděpodobně narazíte na pomalé rychlosti a omezená data. To znamená, že si pravděpodobně budete moct pustit jen hodinu nebo dvě pořadů ve špatné kvalitě za měsíc.

Co je ještě horší, VPN zdarma mohou shromažďovat a prodávat vaše údaje, aby vydělaly peníze. To může ohrozit vaše online soukromí. Prémiové VPN jsou vázány mnohem vyšším standardem datové bezpečnosti a často dodržují přísné zásady bez uchovávání záznamů.

Která země má největší knihovnu na Netflixu?

Obecně se považuje, že Netflix US je ta největší knihovna. Toto se však neustále mění, protože to závisí na autorských dohodách v každé zemi.

Obvykle je to neustálý závod mezi Netflixem US, UK, Kanadou a Japonskem. Chcete-li přistupovat k těmto knihovnám, budete potřebovat IP adresu v jedné z těchto zemí. Dle mě nejlepší VPN pro Netflix poskytují spolehlivé IP pro USA, UK, Kanadu, Japonsko a další knihovny obsahu.

Získejte nejlepší VPN pro Netflix ještě dnes

Najít VPN, která spolehlivě funguje s Netflixem, může být náročné. Některé VPN nedokážou přistupovat k Netflixu vůbec, zatímco jiné dokážou získat přístup pouze k několika knihovnám (a ne vždy konzistentně).

Všechny mnou doporučené VPN zpřístupní desítky regionálních knihoven a mají dostatečně rychlé připojení pro sledování filmů a seriálů v nejvyšší kvalitě. Bez problémů jsem sledoval své oblíbené pořady – nenarazil jsem na žádné chyby ani výpadky připojení. A aby toho nebylo málo, tak každá VPN funguje na většině oblíbených zařízeních okamžitě, a to ve stavu, v jakém ji dostanete. S trochou dostanete původně blokovaný Netflix i na velkou obrazovku.

ExpressVPN je můj největší oblíbenec, protože byla ve všech testech stabilně nejrychlejší. Ani jednou se mi nic neseklo, i když jsem sledovat knihovny tisíce kilometrů daleko. V průběhu let se z mojí zkušenosti také prokázalo, že je pro sledování Netflixu nejvíce spolehlivá. Na vlastní kůži si ji můžete otestovat zcela nezávazně, protože ExpressVPN nabízí 30denní záruku vrácení peněz.

Sečteno podtrženo, nejlepší VPN pro Netflix v roce 2023 jsou...

Pořadí
Poskytovatel
Naše skóre
Sleva
Navštívit
1
medal
9.9 /10
Ušetřete 49%!
2
9.7 /10
Ušetřete 84%!
3
9.5 /10
Ušetřete 69%!
4
9.4 /10
Ušetřete 82%!
5
9.3 /10
Ušetřete 82%!
Výstraha k ochraně soukromí!

Navštěvovaným stránkám odhalujete informace o své osobě!

Vaše IP adresa:

Vaše umístění:

Váš poskytovatel internetu:

Informace uvedené výše lze použít k vašemu sledování, cílení reklamy a monitorování vaší online činnosti.

VPN vám pomůže tyto informace skrýt a vy tak budete neustále chráněni. Doporučujeme ExpressVPN – jedničku mezi VPN. A to jsme jich otestovali více než 350. Používá šifrování na armádní úrovni a funkce, které zajistí bezpečnost vašeho digitálního soukromí. A navíc momentálně nabízí 49% slevu.

Navštivte ExpressVPN

Poskytovatele hodnotíme na základě důkladného testování a průzkumu, ale také s ohledem na vaši zpětnou vazbu a naše obchodní dohody s poskytovateli. Tato stránka obsahuje partnerské odkazy.

O autorovi

  • Akash Deep
  • Akash Deep Výzkumník v oblasti kyberbezpečnosti

Akash je autorem vpnMentor, který je odhodlaný čtenářům poskytovat nezaujaté a odborné rady v oblasti online bezpečnosti a soukromí. Specializuje se na analýzu nejnovějších trendů v oblasti kybernetické bezpečnosti a poskytování aktuálních informací, na základě kterých se mohou čtenáři rozhodovat.

Líbil se Vám tento článek? Ohodnoťte jej!
Nesnášel jsem ho Opravdu se mi nelíbí Byl v pořádku Docela dobrý! Absolutně úžasný!
z 10 – Hlasovalo uživatelů
Děkujeme za zpětnou vazbu.