Poskytovatele hodnotíme na základě důkladného testování a průzkumu, ale také s ohledem na vaši zpětnou vazbu a naše obchodní dohody s poskytovateli. Tato stránka obsahuje partnerské odkazy.
Oznámení:
Profesionální recenze

Na vpnMentor najdete recenze našich komunitních recenzentů. Jsou založeny na nezávislém a profesionálním průzkumu produktů/služeb.

Vlastnictví

vpnMentor byl založen v roce 2014 jako nezávislý web, který hodnotí VPN a zabývá se tématy souvisejícími s ochranou soukromí. Dnes náš tým čítá stovky autorů a redaktorů zabývajících se kybernetickou bezpečností a nadále pomáhá čtenářům bojovat za jejich online svobodu ve spolupráci se společností Kape Technologies PLC, která vlastní také následující produkty: ExpressVPN, CyberGhost, ZenMate, Private Internet Access a Intego, jejichž recenze můžete na těchto webových stránkách najít.

Partnerské provize Inzerce

Recenze na vpnMentor striktně splňují zavedené standardy (mimo jiné i etické standardy). Tyto standardy vyžadují, aby každá recenze stála na nezávislém, upřímném a profesionálním zvážení recenzenta. Současně můžeme získat provizi, pokud uživatel dokončí konkrétní akci po kliknutí na některý z našich odkazů. Uživatele to nic nestojí. Žebříčky na jednotlivých stránkách následně sestavujeme podle názoru recenzenta, ale současně zvažujeme také zpětnou vazbu uživatelů a naše obchodní dohody s poskytovateli.

Pravidla recenzí

Autory recenzí na stránkách vpnMentor jsou komunitní recezenti, kteří hodnotí každý produkt dle striktních standardů. Tyto standardy jsou zárukou toho, že každá recenze stojí na nezávislém, profesionálním a poctivém průzkumu. Zvažujeme také technické vlastnosti a kvality produktu spolu s jeho hodnotou pro uživatele. Do hodnocení se mohou promítnout i partnerské provize, které získáváme za nákupy přes odkazy na našem webu.

Doporučené příspěvky na blogu

Nejlepší VPN pro Čínu

Čína má jedny z nejpřísnějších zákonů týkajících se cenzury a na běžné webové stránky se tak podíváte jedině právě prostřednictvím VPN. Testování jsme věnovali skutečně hodně času, abychom našli ty nejlepší VPN pro pobyt v Číně. Zdejší vláda blokuje tisíce webových stránek, které mnoho z nás

Naše nejnovější příspěvky na blogu

12 3 4 5 ...10 Další