Poskytovatele hodnotíme na základě důkladného testování a průzkumu, ale také s ohledem na vaši zpětnou vazbu a naše obchodní dohody s poskytovateli. Tato stránka obsahuje partnerské odkazy.
Oznámení:
Profesionální recenze

Na vpnMentor najdete recenze našich komunitních recenzentů. Jsou založeny na nezávislém a profesionálním průzkumu produktů/služeb.

Vlastnictví

vpnMentor byl založen v roce 2014 jako nezávislý web, který hodnotí VPN a zabývá se tématy souvisejícími s ochranou soukromí. Dnes náš tým čítá stovky autorů a redaktorů zabývajících se kybernetickou bezpečností a nadále pomáhá čtenářům bojovat za jejich online svobodu ve spolupráci se společností Kape Technologies PLC, která vlastní také následující produkty: ExpressVPN, CyberGhost, ZenMate, Private Internet Access a Intego, jejichž recenze můžete na těchto webových stránkách najít.

Partnerské provize Inzerce

Recenze na vpnMentor striktně splňují zavedené standardy (mimo jiné i etické standardy). Tyto standardy vyžadují, aby každá recenze stála na nezávislém, upřímném a profesionálním zvážení recenzenta. Současně můžeme získat provizi, pokud uživatel dokončí konkrétní akci po kliknutí na některý z našich odkazů. Uživatele to nic nestojí. Žebříčky na jednotlivých stránkách následně sestavujeme podle názoru recenzenta, ale současně zvažujeme také zpětnou vazbu uživatelů a naše obchodní dohody s poskytovateli.

Pravidla recenzí

Autory recenzí na stránkách vpnMentor jsou komunitní recezenti, kteří hodnotí každý produkt dle striktních standardů. Tyto standardy jsou zárukou toho, že každá recenze stojí na nezávislém, profesionálním a poctivém průzkumu. Zvažujeme také technické vlastnosti a kvality produktu spolu s jeho hodnotou pro uživatele. Do hodnocení se mohou promítnout i partnerské provize, které získáváme za nákupy přes odkazy na našem webu.

6 nejlepších VPN pro Čínu, 3 ZDARMA (funkční v 2023)

Doris Muthuri Aktualizováno dne 17. 5. 2023 Fakta ověřil/a Emma Ayres Seniorní autor
Čína zavádí opatření proti VPN. Jejím cílem je kompletně zablokovat všechny neautorizované služby. Většina informací ohledně VPN v Číně není aktuálních, takže se spoléhejte pouze na tento seznam. Neříkáme, že ostatní příspěvky na toto téma nejsou užitečné, ale nemůžeme vám u nich garantovat bezpečí. Všechny VPN z tohoto seznamu jsme testovali v roce 2023, abychom si jejich spolehlivost ověřili.

Čína má jedny z nejpřísnějších zákonů týkajících se cenzury a na běžné webové stránky se tak podíváte jedině právě prostřednictvím VPN. Testování jsme věnovali skutečně hodně času, abychom našli ty nejlepší VPN pro pobyt v Číně.

Zdejší vláda blokuje tisíce webových stránek, které mnoho z nás využívá každý den, jako jsou Facebook, YouTube nebo Twitter. Blokace se týká velkého množství zpravodajských webů, chatovacích aplikací a streamovacích služeb.

Pokud se chcete v Číně podívat na Gmail nebo si psát s přáteli přes WhatsApp budete potřebovat VPN.

Mnoho VPN však v důsledku zásahů čínské vlády přestává plnit svůj účel. Nemusíte se ale ničeho bát, my vám s výběrem pomůžeme.

Osobně jsme si ověřili, jak si VPN z našeho seznamu s Velkým čínským firewallem poradí.

Představíme vám 4 nejlepších prémiových VPN pro Čínu, a ještě se podíváme na 3 VPN zdarma. Specifikace bezplatných VPN samozřejmě nejsou tak oslnivé jako u jejich placených protějšků, ale zpřístupní vám vaše oblíbené webové stránky.

Také jsme si pro vás připravili seznam služeb, kterým se při výběru VPN pro Čínu vyhnout. Mnoho špičkových VPN má s čínskou blokací potíže. S námi se však žádných nemilých překvapení bát nemusíte, dozvíte se přesně, na jaké VPN se můžete spolehnout.

Pokud si chcete být jistí, že nenarazíte v Číně na problémy s internetem, vyberte si některou z VPN ze seznamu. Podělíme se s vámi i o tip, jak ušetřit peníze na placených VPN nebo jak je dokonce získat zdarma.

Nejlepší VPN pro Čínu

  1. ExpressVPN – ExpressVPN je velice rychlá VPN a dokáže si poradit i s Velkým čínským firewallem.
  2. Astrill VPN – Působivé zabezpečení a obcházení geoblokací dělá z Astrill VPN velice oblíbenou službu pro pobyt v Číně.
  3. VyprVPN – Jedinečná technologie Chameleon vám pomůže s obcházením blokací, a navíc ochrání vaše připojení i soukromí.

Nejlepší VPN pro Čínu zdarma

  1. Hotspot Shield nabízí svým uživatelům 500 MB dat každý den zdarma.
  2. Windscribe nabízí v rámci bezplatných účtu 10 GB dat měsíčně.
  3. TunnelBear má pro účty zdarma připravených 500 MB dat měsíčně.

DŮLEŽITÉ! VPN musíte nainstalovat na všechna svá zařízení ještě před odjezdem do Číny. Po příjezdu již nebudete moci žádnou z VPN a jejich aplikací nainstalovat ani stáhnout.

Velký čínský firewall

Všichni víme, že Velká čínská zeď je jednou z nejznámějších světových památek, ale co je Velký čínský firewall?

Tento pojem se váže na skupinu předpisů, regulací a technologií, které čínská vláda používá k regulování internetu ve své zemi.

Velký firewall se postaví do cesty komukoliv, kdo se chce z Číny podívat na zahraniční weby včetně Googlu, Facebooku, Twitteru a mnoha dalších.

Tento firewall může také záměrně zpomalovat internetový provoz směrující na zahraniční stránky, i když nejsou zablokované.

Pokud vyrazíte do Číny bez VPN, na své oblíbené stránky se kvůli silné cenzuře jen tak nepodíváte.

Blokování VPN v Číně

Čínské vládě netrvalo příliš dlouho, než přišla na to, že lidé začali používat VPN, aby se cenzuře a blokacím Velkého firewallu vyhnuli.

Od té doby podnikla již několik kroků, aby odhalila a zablokovala VPN v zemi. Proto je prakticky nemožné najít VPN servery ve vnitrozemí.

Velký firewall v současné době vyhledává a blokuje mnoho běžných šifrovacích protokolů, včetně OpenVPN.

Provozování VPN bez povolení čínské vlády je sice nezákonné, ale samotné používání VPN je zatím legální.

To je vám však houby platné, když většina VPN v boji jeden na jednoho Velký čínský firewall neporazí. Proto je výběr důvěryhodné VPN, která spolehlivě v Číně funguje, naprostý základ.

Co byste měli vědět o VPN v Číně ještě PŘED odjezdem

  • V současné chvíli si většina VPN se situací v Číně neporadí a problém mají už i ty, kterým se to dříve dařilo.
  • Čína se postarala o odstranění téměř všech VPN aplikací z App Store. Google Play je, stejně jako většina dalších Google služeb, zablokovaný.
  • Jak používat VPN v Číně: VPN MUSÍTE nainstalovat na svůj počítač nebo mobil ještě PŘEDTÍM než dorazíte. Až do Číny dorazíte, VPN už si nenainstalujete.
  • Bez VPN se vám totiž velké množství stránek vůbec nenačte. Tady se můžete podívat, jestli je webová stránka v Číně blokovaná.

Neberte přísná opatření čínské vlády na lehkou váhu. VPN na našem seznam vám nezajistí jen neomezený přístup k internetu. Zároveň poskytují to nejlepší možné zabezpečení.

VPN je jediným nástrojem pro zajištění online bezpečnosti v Číně. Brouzdání po internetu v Číně bez ochrany VPN je ve skutečnosti nebezpečné. Proto jsme se rozhodli vytvořit seznam těch nejlepších a nejbezpečnějších VPN pro tento účel. Kvalitní VPN zamaskuje vaši identitu a šifruje všechny vaše online aktivity, čímž udržuje vaše údaje v bezpečí před špehováním třetích stran a dohledem vládních orgánů.

Na co se zaměřit při výběru VPN pro pobyt v Číně

Takže teď už víte, že pokud chcete v Číně využívat internet bez omezení, budete potřebovat VPN. Také jste se dozvěděli, že ne všechny VPN jsou pro tento účel vhodné, takže musíte najít takovou, která dokáže obejít cenzuru a ochrání vás.

Naše požadavky při výběru nejlepší VPN pro pobyt v Číně byly následující:

  • Dokáže obejít Velký čínský firewall. Tento firewall patří mezi nejmodernější systém cenzury na světě. Obejít ho není jednoduché a pro většinu VPN je to přímo nemožné. Námi doporučované služby vám zpřístupní Gmail, Facebook, WhatsApp, Google, YouTube, mezinárodní zpravodajské weby a další.
  • Vysoká rychlost připojení. Za přístup k internetu bez omezení nepovažujeme prázdnou obrazovku, na kterou se můžete dívat během načítání webových stránek. Některé VPN rychlost vašeho připojení velice zpomalují, takže jsme se ujistili, že naším přísným filtrem projdou pouze ty nejrychlejší.
  • Servery v sousedících zemích. Jedním z nejlepších způsobů, jak v Číně dosáhnout rychlého připojení, je najít si server v okolních zemích, jako je Japonsko nebo Hong Kongu (na které se nevztahují stejné internetové zákony).
  • Moderní šifrování. Musíte si být jistí, že vaše totožnost a osobní údaje zůstanou pod pokličkou a nikdo se nim nedostane. Průměrná a zastaralá šifrovací technologie vám v Číně nebude stačit.
  • Nouzové odpojení. Tato velice důležitá bezpečnostní funkce zajišťuje, že se v případě výpadku VPN okamžitě odpojíte od internetu. Vaše totožnost a IP adresa tak zůstanou v naprostém bezpečí.
  • Jednoduché ovládání. VPN na našem seznamu jsou uživatelsky přívětivé a intuitivní, takže si s nimi poradí u naprostý nováček. Všechny jednoduše stáhnete i nainstalujete, nemusíte být technický typ.

3 nejlepších VPN, na které se při pobytu v Číně můžete spolehnout

Všechny doporučované VPN jsme otestovali. Můžete se spolehnout, že díky nim získáte bezpečný a neomezený přístup k internetu. Ať už hledáte VPN pro Peking, Šanghaj nebo kvůli online bezpečnosti při cestování, pouze tyto VPN vás ochrání.

Tip: Pokud plánujete, že se v Číně zdržíte na kratší dobu jak 30 dní, můžete využít záruku vrácení peněz a na svůj výlet si tak přibalit prémiovou VPN zdarma.

1. ExpressVPN – rychlá a spolehlivá VPN

Výhody:
  • Pravidelný vítěz týdenních testů rychlosti
  • Podpora P2P na všech serverech
  • Zákaznická podpora 24/7
  • Excelentní moderní zabezpečení

Nevýhody:

  • Dražší než ostatní VPN (ale skvělý poměr cena/výkon)
  • Ochrana maximálně 8 zařízení současně

ExpressVPN patří mezi oblíbené služby pro pobyt v Číně. Nabízí skvělou rychlost a stabilně se ji daří obcházet Velký čínský firewall.

Její ohromující síť dokáže pokrýt přes 3 000 lokací po celém světě a mnoho serverů se nachází poblíž Číny. Nemusíte se tak obávat pomalého připojení.

ExpressVPN se navíc staví čelem i k problému soukromí. Poskytuje moderní zabezpečení a dodržuje striktní zásady nulového uchovávání záznamů. Zákaznická podpora je dostupná v několika jazycích, a proto si tuto VPN oblíbilo mnoho uživatelů z celého světa.

ExpressVPN nabízí 30denní záruku vrácení peněz bez jakýchkoliv otázek, takže si tohoto poskytovatele můžete vyzkoušet zcela zdarma.

Servery poblíž Číny:
  • Rychlé servery v Hongkongu, Tchaj-wanu, Vietnamu, Japonsku, Jižní Koreji a Thajsku

ExpressVPN odblokuje:

  • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN a BBC iPlayer.

Profil pro práci s torrenty:

  • Ne, ale všechny servery podporují P2P aktivity.

ExpressVPN spustíte na těchto zařízeních:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome a Firefox. Také má aplikaci pro některé routery.
Nabídka ExpressVPN říjen 2023: Po omezenou dobu můžete získat předplatné ExpressVPN se slevou až 49%! Nepropásněte to!

Nabídky ExpressVPN

2. Astrill VPN – kvalitní zabezpečení

Výhody:
  • Ochrana až 5 zařízení současně
  • Podpora P2P na všech serverech
  • Uživatelsky přívětivé aplikace s jednoduchým ovládáním

Nevýhody:

  • U aplikace pro iOS jsou hlášeny problémy s pádem aplikace

Astrill VPN nebere vaše soukromí na lehkou váhu. v jeho nabídce najdete moderní zabezpečení a zásady nulového uchovávání záznamů. Mimo to vám bezpečí zajistí i různé bezpečnostní protokoly.

Součástí všech tarifů Astrill VPN je i režim StealthVPN. Tento protokol se snaží skrýt fakt, že používáte VPN, což vám zajistí volnou letenku přímo přes Velký čínský firewall.

Další užitečnou funkcí je režim Smart, který vám automaticky aktivuje VPN připojení při procházení zahraničních webů a při návštěvě webů vnitrozemských využije vaše skutečné připojení. Jednoduše tak můžete sledovat čínské stránky, aniž by kdokoliv přišel na to, že využíváte VPN.

Síť Astrill VPN obsahuje přes 115 + serverů ve více než 57 zemích, včetně sousedících zemí, jako je Hongkong a Japonsko. Názory na tuto VPN jsou obecně pozitivní.

K dispozici získáte 7denní zkušební verzi, která není bohužel v Číně dostupná.

denní záruka vrácení peněz platí pouze za určitých podmínek. Pokud si chcete být jistí, že své peníze ještě někdy uvidíte, dejte přednost raději ExpressVPN nebo jiné VPN ze seznamu.

Servery poblíž Číny:
  • Servery v Hongkongu, Tchaj-wanu, Vietnamu, Japonsku, Jižní Koreji a Thajsku

Astrill VPN odblokuje tyto streamovací služby:

  • Netflix, Hulu, Amazon Video a BBC iPlayer

Nabídky Astrill VPN

3. VyprVPN – jedinečná technologie Chameleon

Výhody:
  • Připojení pro 5 zařízení současně
  • Jedinečná technologie Chameleon
  • Robustní zabezpečení
  • Zákaznická podpora 24/7

Nevýhody:

  • Bez záruky vrácení peněz
  • Nepodporuje práci s torrenty

VyprVPN je díky své vlastní technologii Chameleon dalším skvělým řešením pro Čínu. Ta šifruje metadata OpenVPN, aby nešla rozpoznat při hloubkové analýze paketů (DPI).

Po lopatě řečeno skryje fakt, že používáte VPN, čímž vás jednoduše dostane za Velký čínský firewall.

Technologie Chameleon funguje tak skvěle, že připojení VyprVPN patří v Číně mezi ty nejspolehlivější.

Tento poskytovatel má rozmístěných po celém světě přes 700 vysokorychlostních serverů a mnoho z nich vám zajistí rychlé připojení i poblíž Číny. K tomu dostanete neomezený přenos a bezpečné uživatelsky přívětivé aplikace.

Pokud byste si chtěli službu otestovat před zakoupením, tak VyprVPN nabízí 3denní zkušební verzi. Také se můžete podívat, co o VyprVPN říkají skuteční uživatelé about VyprVPN.

Servery poblíž Číny:
  • Servery v Hongkongu, Tchaj-wanu, Vietnamu, Japonsku a Jižní Koreji

VyprVPN odblokuje tyto streamovací služby:

  • Netflix, Hulu a BBC iPlayer.

Podpora práce s torrenty:

  • Ano, všechny servery podporují P2P aktivity.

VyprVPN spustíte na těchto zařízeních:

  • Windows, macOS, Android, iOS, routery, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Nabídky VyprVPN

Doporučované VPN zdarma – získejte bezplatnou VPN pro Čínu

Pustili jsme se také do testování bezplatných VPN a našli jsme mezi nimi tři, které při pobytu v Číně splní svůj účel. Zabezpečení těchto VPN je sice dostačující, ale není všechno zlato, co se třpytí. Bezplatné VPN nenabízí stejnou úroveň zabezpečení, rychlosti a spolehlivosti jako jejich placené protějšky.

Jsou mnohem náchylnější k únikům údajům, útokům a nebídnou vám stejné výjimečné možnosti. Obvykle máte na výběr z menšího počtu serverů a máte k dispozici méně dat. Také brzy přijdete na to, že bezplatné VPN vám streamovací stránky jako je Netflix jen tak nezpřístupní.

Tady se můžete podívat na bezplatné VPN, které v Číně fungují.

1. Hotspot Shield – 500 MB dat každý den

Výhody:
  • Šifrování na úrovni armády
  • Vlastní protokol Catapult Hydra zvyšující rychlost
  • Podpora P2P

Nevýhody:

  • Uživatelé bezplatných verzi mohou využít pouze 500 MB dat denně
  • V nabídce bezplatných účtů jsou pouze servery z USA
  • Hotspot Shield zdarma neodblokuje Netflix

Hotspot Shield patří mezi hrstku VPN, na které se v Číně můžete spolehnout. Tento poskytovatel si velice váží vašeho soukromí a k jeho zajištění používá šifrování na úrovni armády.

Hotspot Shield nabízí kompatibilitu s více systémy a moderní bezpečnostní protokoly.

Bezplatná verze vám však v porovnání s placenou příliš muziky nenabídne. Kvůli připojení ke vzdáleným a přeplněným americkým serverům může trpět vaše rychlost a na sledování stránek jako je Netflix můžete rovnou zapomenout.

Na druhou stranu je Hotspot Shield stále dobrým řešením, pokud hledáte bezplatnou a přívětivou VPN, díky které můžete bez omezení brouzdat v Číně po Facebooku.

Když to všechno shrneme, dává smysl, proč má tento poskytovatel tolik pozitivních hodnocení.

Zobrazit nabídky Hotspot Shield

2. Windscribe – 10 GB dat měsíčně zdarma

Výhody:
  • Účty zdarma se servery poblíž Hongkongu
  • Silné šifrování a ochrana údajů
  • Podpora P2P na vybraných serverech

Nevýhody:

  • Uživatelé bezplatných verzi mohou využít pouze 10 GB dat měsíčně
  • Windscribe zdarma neodblokuje Netflix

Windscribe je dalším ojedinělým příkladem dlouhodobě důvěryhodné a bezplatné VPN pro Čínu. Tento poskytovatel má rychlé servery po celém světě. V bezplatné verzi vám sice VPN diktuje, které servery můžete využívat, ale zaručeně si můžete vybrat z nedalekých serverů v Hongkongu

Využívá robustní šifrování, neuchovává žádné záznamy a blokuje malware na všech zařízeních i ve verzi zdarma. Nainstalovat ji můžete na různá zařízení.

Na Netflix se však s bezplatným účtem nepodíváte, na druhou stranu by se na vás mohlo usmát štěstí u jiných platforem, jako je například Amazon Video.

S ohledem na to, že je tato VPN zdarma, je až udivující, jaké služby a funkce vlastně nabízí. Podívejte se, co si uživatelé myslí o Windscribe VPN.

Nabídky Windscribe

3. TunnelBear – 500 MB dat měsíčně

Výhody:
  • Silné šifrování a zabezpečení
  • Dobrá mobilní podpora
  • Podpora P2P
  • Uživatelé bezplatných verzí mohou vybírat ze všech serverů, včetně nedalekých serverů v Hongkongu a Japonsku

Nevýhody:

  • Nevhodné pro streamování
  • Uživatelé bezplatných verzi mohou využít pouze 500 MB dat měsíčně

Tunnelbear je oblíbená VPN jejíž bezplatná verze je v Číně dlouhodobě spolehlivá. U tohoto poskytovatele si mohou i neplatící uživatelé vybírat z celé sítě serverů, což není u VPN zvykem. Jeho servery najdete na více než 47 místech po celém světě. Místní servery v Hongkongu a Japonsku však budou při vašim pobytu v Číně odvádět nejlepší práci.

Příliš se však netěšte na sledování seriálů, jelikož v bezplatné verzi většinu streamovacích platforem vůbec neotevřete. Uživatelé verzí zdarma mají navíc k dispozici pouze 500 MB dat měsíčně, a to by vám na sledování čehokoliv stejně nestačilo.

Tunnelbear je dobré řešení, pokud plánujete občas zabrouzdat po webu a třeba aktualizovat Twitter.

Nabídky TunnelBear

Tyto VPN vám pobyt v Číně nezpříjemní

V dnešní době už mnoho VPN Velký čínský firewall nepokoří, ani když se jim to v minulosti dařilo. Pokud si chcete být neomezeným přístupem k internetu v Číně naprosto jistí, těmto VPN se raději vyhněte:

V minulosti se některým z těchto oblíbených VPN v Číně dařilo, ale dnes už to není bohužel pravda.

Vždycky doporučuje, aby měla vaše VPN pro Čínu dobré zásady vrácení peněz nebo zkušební verzi, jelikož se jednoduše nedá garantovat, že si s Velkým čínským firewallem poradí.

Pokud chcete mít naprostou jistotu, že vyzrajete nad cenzurou a blokací, není na škodu si před vycestováním nainstalovat druhou VPN jako zálohu. Když po příjezdu vaše první VPN selže, stále máte k dispozici nějaký manévrovací prostor.

Vzhledem k tomu, že většina VPN z našeho seznamu nabízí záruku vrácení peněz můžete si jich pořídit více a u těch, které nevyužijete zažádáte o vrácení peněz.

Jak odblokovat stránky bez VPN

Pokud už se v Číně nacházíte, VPN si jen tak nestáhnete. Naštěstí existují i jiné způsoby, pomocí kterých můžete stránky odblokovat. O těch si můžete něco přečíst zde.

Stále však platí, že VPN jsou zdaleka nejjednodušší, nejrychlejší a nejbezpečnější cestou.

Shrnutí

Pokud hledáte bezplatnou VPN pro sledování videí nebo pravidelné využití při cestování po Číně, měli byste zvážit, zda nevyužít bezrizikovou záruku vrácení peněz ExpressVPN. Získáte tak prémiovou službu na měsíc zdarma, což je perfektní pro krátkodobé výlety.

Určitě jste si všimli, že mnoho VPN ze seznamu nabízí zkušební verze nebo záruku vrácení peněz. Pokud se chystáte do Číně pouze na krátkou chvíli, vždy můžete hned po návratu domů zrušit předplatné.

Jakmile si však zvyknete na výhody kvalitních VPN, existuje reálná šance, že si je budete chtít nechat.

V každém případě se před zakoupením VPN nezapomeňte podívat na naši stránku s poukazy, kde najdete ty nejlepší současné slevy.

Pokud hledáte nejlepší VPN pro zajištění čínské IP adresy, podívejte se na náš návod.

Pokud se chcete dozvědět více o VPN, o tom, jak fungují a k čemu vám vlastně slouží, potom vám skvěle poslouží VPN návod pro začátečníky.

Získejte 49% slevu na ExpressVPN!

Mohlo by se vám líbit:

Výstraha k ochraně soukromí!

Navštěvovaným stránkám odhalujete informace o své osobě!

Vaše IP adresa:

Vaše umístění:

Váš poskytovatel internetu:

Informace uvedené výše lze použít k vašemu sledování, cílení reklamy a monitorování vaší online činnosti.

VPN vám pomůže tyto informace skrýt a vy tak budete neustále chráněni. Doporučujeme ExpressVPN – jedničku mezi VPN. A to jsme jich otestovali více než 350. Používá šifrování na armádní úrovni a funkce, které zajistí bezpečnost vašeho digitálního soukromí. A navíc momentálně nabízí 49% slevu.

Navštivte ExpressVPN

Poskytovatele hodnotíme na základě důkladného testování a průzkumu, ale také s ohledem na vaši zpětnou vazbu a naše obchodní dohody s poskytovateli. Tato stránka obsahuje partnerské odkazy.

O autorovi

Doris je ve vpnMentor autorkou a výzkumnicí v oboru kybernetické bezpečnosti. S nadšením vzdělává lidi o právech na svobodu online a poskytuje praktické způsoby ochrany dat.

Líbil se Vám tento článek? Ohodnoťte jej!
Nesnášel jsem ho Opravdu se mi nelíbí Byl v pořádku Docela dobrý! Absolutně úžasný!
z 10 – Hlasovalo uživatelů
Děkujeme za zpětnou vazbu.