Класираме доставчиците на базата на подробни тестове и проучвания, но също така вземаме предвид вашите отзиви и търговски си споразумения с различните доставчици. Тази страница съдържа партньорски връзки.
Забележка:
Нашите мнения

vpnMentor съдържа рецензии, които са написани от автори от нашата общност. Те вземат предвид независимото и професионално проучване на продуктите/услугите от рецензентите.

Собственост

vpnMentor е създаден през 2014 г. като независим сайт, който прави прегледи на VPN услуги и покрива също свързани с поверителността истории. Днес, нашият екип от стотици изследователи, автори на съдържание и редактори в областта на киберсигурността, продължава да помага на читателите да се борят активно за своята свобода онлайн, в партньорство с Kape Technologies PLC, притежаваща също следните продукти: ExpressVPN, CyberGhost, ZenMate, Private Internet Access и Intego, които може да бъдат преглеждани на този сайт.

Партньорски комисиони Реклама

vpnMentor съдържа прегледи, които следват стриктни стандарти за преглед, включително етичните стандарти, които сме приели. Такива стандарти изискват всеки преглед да вземе под внимание независимия, честен и професионален преглед на автора си. Като се има предвид това, ние може да спечелим комисиона, когато потребител предприеме действие, използвайки нашите връзки, без допълнителни разходи за него. На страниците със списъци ние класираме доставчиците по система, която дава приоритет на прегледа на всяка услуга от рецензента, но също така взема предвид обратната връзка, получена от нашите читатели и търговските ни споразумения с доставчиците.

Указания за прегледи

Прегледите, публикувани във vpnMentor, са написани от автори на общността, които проверяват продуктите според стриктните ни стандарти за преглед. Такива стандарти гарантират, че всеки преглед дава приоритет на независимия, професионален и честен поглед на рецензента и взема предвид техническите възможности и качества на продукта, заедно с търговската му стойност за потребителите. Класациите, които публикуваме, може също така да вземат предвид партньорските комисионни, които печелим за покупки през връзки на нашия сайт.

8 най-добри VPN услуги за Hulu в България (октомври 2023)

Кийра Вадел Фактите провери Бен Лосън Старши автор

Hulu използва трудни гео-блокировки — истинско предизвикателство е да намерите VPN услуга, която ще ви даде надежден достъп до сайта от България. Много VPN доставчици не успяват да отключат Hulu поради ограничена сървърна мрежа в САЩ или защото разкриват истинското ви местоположение. Дори тези, които се справят, понякога могат да бъдат твърде бавни, особено ако се опитвате да стриймвате спортни игри или предавания на живо с Hulu + Live TV.

С моя екип тествахме 90+ VPN услуги, за да отсеем най-добрите за Hulu. Подбрахме онези, които надеждно отключват платформата и осигуряват бързи скорости на стрийминг.

Моят фаворит сред тях е ExpressVPN. Светкавично бързите скорости на доставчика са идеални, за да се радвате на любимото си Hulu съдържание, дори в Ultra HD. Плюс това, той предлага голяма мрежа от американски сървъри (и някои японски), за да ви даде постоянен достъп до платформата. Услугата му дори е обезпечена с 30-дневна гаранция за възстановяване на сумата, така че можете да пробвате ExpressVPN с Hulu без риск. Ако не сте доволни от услугата, можете безпроблемно да си получите обратно парите.

Пробвайте ExpressVPN с Hulu

Нямате време ли? Ето кои са най-добрите VPN услуги за достъп до Hulu от България в 2023

  1. ExpressVPN — Светкавично бързи връзки за гледане на Hulu в Ultra HD и много американски сървъри за надежден достъп до сайта или приложението.
  2. CyberGhost — Сървъри, специално проектирани да отключват Hulu и удобен за начинаещи интерфейс, но краткосрочните планове са малко скъпи.
  3. Private Internet Access — Предостатъчно сървъри, така че можете лесно да намерите надежден за Hulu, но не всеки от тях работи с тази стрийминг платформа.
  4. NordVPN — NordLynx поддържа високи скорости, така че можете да гледате Hulu без буфериране, но някои сървъри се свързват бавно.
  5. Surfshark — Smart DNS, за да гледате Hulu на устройства, които не поддържат приложението, но без оптимизирани за стрийминг сървъри.

И още 3 страхотни VPN услуги за Hulu

Най-добрите VPN услуги за Hulu — Пълен анализ (обновена на 2023)

1. ExpressVPN — Ако не сте доволни от това, можете безпроблемно да получите пълно възстановяване на сумата. Плавен стрийминг и цял куп сървъри за лесен достъп до Hulu

  • Изключително бързи скорости на връзката и неограничен капацитет на канала за безпроблемен стрийминг на Hulu
  • 24 сървъра в САЩ и 4 сървърни местоположения в Япония, за да намерите лесно сървър за Hulu
  • 8 едновременно свързани устройства за гледане на Hulu на множество устройства
  • Работи с: Hulu, Netflix САЩ (и много други библиотеки), Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, BBC iPlayer и др.
  • Съвместима с: Windows, macOS, iOS, Android, Fire устройства, браузъри, конзоли за игри, рутери, смарт телевизори и др.
  • Чат на живо на български
ExpressVPN оферта към октомври 2023: За ограничен период от време, можете да вземете абонамент за ExpressVPN с до 49% отстъпка! Не пропускайте тази възможност!

ExpressVPN осигурява невероятно бързи скорости за стрийминг с най-високо качество. Получих средно 68,29 Mbps, което е само 7% спад от базовата ми скорост от 73,6 Mbps. Това е повече от двойно от необходимото за стрийминг в Ultra HD. Обикновено можете да очаквате спад от 10–20% с VPN, така че това е наистина впечатляващо. Не усетих забавяне или буфериране, докато гледах Животът след Бет (Life & Beth) по време на моите подробни тестове.

Нямах проблеми с достъпа до Hulu с никое американските местоположения на ExpressVPN 24. Все пак се свързах с денонощната поддръжка на живо на доставчика, за да попитам кои сървъри са най-добри за Hulu и агентът препоръча тези в Денвър и Атланта. И двата сървъра сработиха за достъп до Hulu при първия опит (но така беше и с всички останали). Така че, дори ако се натъкнете на проблеми, има налична денонощна поддръжка, за да осигури работещо решение.

Screenshot of ExpressVPN unblocking US HuluГледах Hulu в Ultra HD с всички американски сървъри на ExpressVPN

MediaStreamer на ExpressVPN ви позволява да гледате Hulu на устройства, които обикновено не поддържат VPN, като смарт телевизори, стрийминг устройства и конзоли за игри. Настройването на MediaStreamer също беше много лесно — всичко, което трябваше да направя, бе да въведа код в мрежовите настройки на своя Apple телевизор. В рамките на 5 минути можех да гледам Hulu US на големия си екран.

Единственият недостатък е, че е малко по-скъпа от другите VPN услуги — с планове, започващи от €6,39/месец. ExpressVPN обаче предлага щедри отстъпки и купони, за да ви спести пари от абонамента ви. Когато се абонирах за 12-месечния план, получих 3 месеца безплатно. Като се има предвид, че всички планове предлагат една и съща функционалност, най-доброто съотношение цена-качество предоставят дългосрочните планове — това ще ви спести най-много пари.

Можете също да пробвате ExpressVPN с Hulu без никакъв риск, тъй като доставчикът предлага 30-дневна гаранция за възстановяване на сумата. Ако установите, че услугата не е за вас, лесно можете да поискате да ви върнат парите. Тествах тази политика след 27 дни, като се свързах с поддръжката през техния 24/7 чат на живо. Агентът ме попита за потребителския ми опит с услугата и след това бързо одобри молбата ми. Получих парите обратно в сметката си в рамките на 3 дни, така че със задоволство установих, че се придържат стриктно към условията на гаранцията.

Гледайте Hulu с ExpressVPN

2. CyberGhost — Оптимизирани сървъри за безпроблемно отключване на Hulu

  • Специализирани сървъри за стрийминг, които винаги отключват Hulu
  • Лесно за ползване приложение за бързо свързване, за да започнете да гледате любимите си сериали за нула време.
  • 7 едновременно свързани устройства, за да можете да гледате Hulu у дома или в движение
  • Работи с: Hulu, Netflix US, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, BBC iPlayer и др.
  • Съвместима с: Windows, macOS, iOS, Android, Fire устройства, рутери, смарт телевизори и др.
Оферта към октомври 2023: CyberGhost в момента предлага 84% oтстъпка за най-популярния си план! Възползвайте се още сега от тази оферта и спестете повече от цената на абонамента си за CyberGhost.

CyberGhost предлага оптимизирани за Hulu сървъри в САЩ, които ви помагат да започнете направо със стрийминга без проблеми. Намерих ги лесно в приложението, след като щракнах върху "For Streaming”. Това ми позволи да се свържа за секунди и да гледам американската библиотека на Hulu. Можете също така да запазите и етикетирате най-бързите за вас Hulu сървъри за бърз и лесен достъп в бъдеще.

Приложението също така има удобен за потребителя интерфейс, който е отличен за начинаещи VPN потребители. За по-малко от 2 минути успях да го инсталирам и да получа достъп до Hulu на телефона си с Android. Използвайки свързването с едно щракване, можете да го настроите незабавно с Hulu, тъй като то автоматично се свързва с последно използвания от вас сървър. Опцията Smart DNS на доставчика също е много лесна за ползване и има ръководства как да я настроите на сайта си. Тя предлага специфичен за Hulu Smart DNS, така че след няколко минути стриймвах Hulu директно на своя Apple телевизор.

CyberGhost's Hulu-optimized streaming server unblocking HuluИма и сървъри, оптимизирани за Hulu на Firestick и Android TV.

Скоростите на сървъра са много високи, така че можете да стриймвате в Ultra HD. Когато тествах сървърите на доставчика в Ню Йорк, Бостън и Ел Ей, средната ми скорост бе около 61,28 Mbps, с едва 16% спад. Когато тествах тези в Япония, скоростта ми падна до около 27 Mbps. Зареждането на епизодите отне няколко допълнителни секунди, но нямаше никакво провлачване.

Единственият недостатък на CyberGhost е, че за разлика от ExpressVPN, не работи в Китай, ОАЕ или други страни със силна цензура върху интернет. Услугата обаче работи надеждно за преодоляване на гео-блокировките в повечето страни.

Можете да вземете CyberGhost срещу едва €2,11/месец когато се абонирате за дългосрочния абонамент на доставчика. Това също идва с удължен срок на гаранцията за възстановяване на сумата от45 дни. Краткосрочните планове на доставчика са малко по-скъпи и се предлагат със само 14-дневна гаранция за възстановяване на сумата, така че бих препоръчала да изберете по-дългосрочен план.

Гаранцията за възстановяване на сумата е законна и беше много лесно да получа обратно похарчената сума. Когато тествах тази политика (след като ползвах услугата в продължение на 23 дни), се свързах с поддръжката през 24/7 чат на живо, за да си поискам парите обратно. След като ми зададох няколко въпроса за това дали съм останала доволна като клиент, агентът одобри молбата ми — нямаше опит за уговаряне да продължа да ползвам услугата им. Получих обратно похарчената сума след 5 дни

Гледайте Hulu със CyberGhost

3. Private Internet Access — Много сървъри, от които да гледате Hulu България

  • 29 650 сървъра по света, включително сървъри в Япония и 53 в САЩ, за да намерите лесно такъв, с който да отключите Hulu
  • Добри скорости за плавен стрийминг
  • Неограничен едновременно свързани устройства — отличен вариант за големи домакинства
  • Работи с: Hulu, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, BBC iPlayer и др.
  • Съвместима с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, рутери, смарт телевизори и др.
  • Приложения и браузърни разширения на български език
Обновление към октомври 2023: По принцип, PIA не предлага различни оферти или отстъпки (услугата и така си е достъпна), но в момента можете да се абонирате с невероятна отстъпка от 82%!

Private Internet Access има най-голямата сървърна мрежа от всички VPN доставчици в този списък. Той има53 местоположения в САЩ и 29 650 сървъри по целия свят, така че имате достъп до голям обем глобално съдържание (плюс по-малко натоварена мрежа за по-добри скорости). Освен това има оптимизирани за стрийминг сървъри в САЩ и Япония за достъп и до двете услуги на Hulu. Нямах проблеми с гледането на Hulu, когато тествах специализирания за стрийминг сървър на доставчика  за Източния бряг на САЩ.

PIA's streaming servers unblocking the US Hulu library and streaming The GoldbergsНе усетих забавяне и трябваше да изчакам само няколко секунди между епизодите с PIA

Скоростите на доставчика са бързи и надеждни, за да гледате любимите си сериали по Hulu без прекъсване. Докато тествах сървърните местоположения в Атланта, Чикаго и Вашингтон, поддържах средна скорост от 32 Mbps. Макар да не бе толкова бързо като с ExpressVPN, все пак можех безпроблемно да стриймвам сериали в HD.

Освен това, PIA позволява на потребителите да свързват неограничен брой устройства едновременно. Това е идеално, ако имате голямо домакинство или използвате няколко устройства, на които искате да стриймвате Hulu. Когато тествах доставчика, използвах VPN услугата на лаптопите си с Android и Windows, за да гледам Hulu. Не усетих никакво забавяне или прекъсване по време на стрийминг на никое от двете устройства.

Трябваше да отделя малко повече време, за да открия на най-добрия сървър за Hulu с PIA. Макар обаче сървърната мрежа на доставчика да е огромна, не ми отне много време да намеря бърза и надеждна връзка. Най-добрият подход е просто да се придържате към някой от специализираните за стрийминг сървъри.

Най-дългосрочният план на PIA струва само €1,92/месец и често предлага няколко месеца безплатно. Дългосрочните и средносрочните планове включват също PIA Anti-Virus и Boxcryptor. Освен това най-краткосрочният абонаментен план на доставчика излиза по-скъп, така че препоръчвам някой от по-дългосрочните.

С 30-дневната гаранция за възстановяване на сумата, можете да пробвате безплатно PIA с Hulu. Тествах тази гаранция, след като използвах услугата в продължение на 22 дни, като се свързах с поддръжката през 24/7 чата на живо. Агентът ме попита защо искам да се откажа, но веднага одобри молбата ми. Получих обратно парите си след 6 дни.

Гледайте Hulu с PIA

4. NordVPN — Протокол NordLynx за поддържане на високи скорости за безпроблемно гледане на Hulu

  • Протоколът NordLynx, за да гледате Hulu без компромис със скоростта и качеството на видеото
  • 5 880 сървъра в 60 държави, включително България, както и САЩ и Япония, за да гледате Hulu
  • 6 едновременно свързани устройства
  • Работи с: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, рутери, смарт телевизори и др.

NordLynx е собственият протокол на NordVPN и е достатъчно бърз за стрийминг на Hulu в UHD. Базиран е на бързия протокол WireGuard. Скоростта ми на сървърите в САЩ (докато гледах Pure) спадна най-много с 15%, независимо от местоположението ми в Обединеното кралство. На японския сървър все още можех да стриймвам Naruto без буфериране и без никакви проблеми.

Image showing US series streaming on Hulu with NordVPNВсички сървъри, които пробвах в САЩ, ми дадоха нов IP адрес за Hulu

NordVPN има 16 местоположения в САЩ, така че е лесно да получите нов IP адрес, който да използвате с Hulu. Сървърите са организирани по местоположение в удобно за потребителя приложение отне му само няколко минути, докато тествах NordVPN, да намери американския и японския сървър и да започна да гледам Hulu.

SmartPlay е интегриран в приложението, за да помогне за отключването на разнообразно съдържание. Накратко, той променя вашия DNS и маскира IP адреса ви, без да се налага да прави никакви допълнителни стъпки. SmartDNS е друга услуга, която ви позволява да отключвате съдържание на устройства, които не поддържат нативното приложение. Имайте предвид обаче, че не предоставя всички предимства за сигурността на VPN услугата.

За съжаление свързването на някои от сървърите отне известно време. Например японски сървър не промени IP адреса ми за около 12 секунди. Вторият път обаче се свърза бързо и има алтернативни сървъри, от които да избирате.

Плановете на NordVPN започват от €2,99/месец. Предлагам да се ангажирате с дългосрочен план за най-добро съотношение цена-качество. По-краткосрочните планове са по-скъпи, но не идват с никакви екстри.

Абонаментите са обезпечени с 30-дневна гаранция за възстановяване на сумата. Можете лесно да получите възстановяване, ако не се получи. Използвайки денонощния чат на живо, пуснах заявката си за възстановяване на сумата и отказ от услугата — сумата ми беше възстановена в рамките на 6 дни.

Гледайте Hulu с NordVPN

5. Surfshark — Smart DNS, за да гледате Hulu на устройства, които не поддържат приложението

  • Smart DNS за деблокиране на съдържание на вашия смарт телевизор и други устройства
  • Неограничен едновременни връзки за гледане на съдържание на Hulu на множество устройства
  • 3 200 сървъра в 100 държави, включително България, но също и Япония и САЩ за достъп до Hulu 
  • Съвместима с: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, рутери, смарт телевизори и др.

Със Smart DNS на Surfshark можете да отключите съдържанието на Hulu на устройства, които не поддържат нативното приложение. DNS информацията е предоставена на сайта на Surfshark и ми отне около 5 минути, за да го настроя на своя смарт телевизор LG. Това не ви дава същите опции за сигурност като пълноценното приложение, но помага да заобиколите гео-блокировките.

Image showing Hulu series streaming after connecting to SurfsharkЗапочнах да гледам любимите си сериали по Hulu почти веднага след като се свързах със Surfshark

There are 25 Сървърни местоположения в САЩ, както и японски сървъри за двете версии на Hulu. Историята на прислужницата (Handmaid’s Tale) се зареди без никакви затруднения с помощта на американския сървър и скоростите бяха прилични (не повече от 16% спад). Всички сървъри предоставиха стабилна връзка по време на тестовете ми на Surfshark и промениха успешно IP адреса ми.

Получавате неограничен брой връзки — идеално за гледане на Hulu на множество устройства във вашето домакинство. Свързах своя смарт телевизор, лаптопа си с Windows, телефона с Android и други без загуба на връзка или забавяне. Това е страхотно, ако сте склонни да стриймвате и в движение, тъй като можете да оставите други устройства свързани у дома.

За съжаление няма оптимизирани за стрийминг сървъри. Всички американски и японски сървъри, които пробвах обаче, работеха с Hulu. Няма да се затрудните да намерите подходящ сървър за нов IP адрес.

Плановете на Surfshark започват от $2,69/месец. Определено препоръчвам по-дългосрочен план за най-солидни спестявания. Няма да спечелите нищо допълнително от по-скъпите.

Можете да пробвате безплатно Surfshark, благодарение на 30-дневната гаранция на доставчика за възстановяване на сумата. Ако прецените, че услугата не е подходяща за вас, възстановяването на сумата става доста лесно. Влязох в денонощния чат и прекратих абонамента си. След няколко прости въпроса, възстановяването ми беше потвърдено и похарчената сума постъпи в банковата ми сметка след седмица.

Гледайте Hulu със Surfshark

6. IPVanish — Неограничен брой свързани устройства, за да гледате Hulu на всяко от своите устройства

  • Неограничен брой едновременни връзки за стрийминг на Hulu на толкова устройства, колкото искате
  • Бързи скорости при стрийминг на Hulu в HD без прекъсвания
  • Работи с: Hulu, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, BBC iPlayer и др.
  • Съвместима с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, рутери, смарт телевизори и др.

IPVanish предлага неограничен брой едновременни връзки на профил, така че можете да гледате Hulu на толкова устройства, колкото искате. Тествах тази опция като гледах 3 различни сериала едновременно по Hulu на лаптопа си с Windows, на iPhone-а и iPad-а си. Впечатли ме това, че нямаше никакво забавяне или провлачване. Услугата е добър избор, ако имате голямо домакинство, така че можете да споделяте профила си и да я ползвате всички едновременно.

Скоростите на доставчика бяха бързи и постоянни, докато гледах Hulu. Не усетих никакво буфериране и не трябваше да чакам дълго сериалът да се зареди между отделните епизоди. Тествах скоростите на 3 от сървърите на доставчика  в САЩ в Ню Йорк, Чикаго и Денвър и скоростта ми на теглене нито веднъж не падна под 38,7 Mbps. Трябват ви само от 5 Mbps за HD стрийминг, така че тези скорости са повече от достатъчни.

IPVanish's New York server unblocking Last Man Standing on HuluБеше много лесно да инсталирам IPVanish на лаптопа си с Windows

Единственият недостатък на IPVanish е, че той няма оптимизирани за стрийминг сървъри, така че ми отне малко време, за да намеря такъв, който работи. За щастие, доставчикът предлага потребителска поддръжка  24/7, така че можете просто да им пуснете съобщение и да попитате кои сървъри работят най-добре с Hulu. Всеки път, когато се свързах с тях, за да питам за това, успях да вляза в Hulu от първия опит.

Най-дългосрочният план е доста добра оферта $2,99/месец и идва със софтуер за защита от рансъмуер и малуер като бонус. Това не е включено в краткосрочните планове на доставчика, така че получавате повече за парите си, ако се абонирате за дългосрочния.

Благодарение на 30-дневната гаранция за възстановяване на сумата на доставчика, можете да пробвате IPVanish без риск. Беше много лесно да получа възстановяване, когато използвах гаранцията след 28 дни. Дори не трябваше да говоря с представител на поддръжката в денонощния чат на живо или да посочвам причина за отказа си. Просто трябваше да вляза в профила си, да отида на "Subscriptions" и да щракна върху "I wish to cancel my subscription". Едва 4 дни по-късно, получих обратно парите си.

Гледайте Hulu с IPVanish

7. PrivateVPN — Малка, но надеждна мрежа, за да се радвате на съдържанието на Hulu в Ultra HD

  • Бързи връзки и неограничен капацитет на канала за стрийминг без забавяне
  • Опростеният режим улеснява начинаещите в отключването на Hulu
  • 12 сървъри в САЩ и 1 местоположение в Япония за лесно отключване на Hulu
  • Работи с: Hulu, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, BBC iPlayer и др.
  • Съвместима с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, рутери, смарт телевизори и др.

PrivateVPN има надеждни сървъри и добри скорости. По време на моите тестове, всяко местоположение в САЩ работеше с Hulu и средната ми скорост на теглене беше 47,22 Mbps, спад от 35%. Гледах 3 епизода на Само убийци в сградата (Only Murders in the Building) и нито веднъж не зациклих на екрана за зареждане. Трябват ви 25 Mbps за стрийминг в Ultra HD, така че скоростите на PrivateVPN бяха повече от достатъчно бързи.

Screenshot of PrivateVPN's US servers unblocking HuluМожете също да инсталирате PrivateVPN на рутера си, за да можете да гледате Hulu на своя смарт телевизор

Simple Mode е настройка на интерфейса, която прави използването на приложението с Hulu много лесно. С тази настройка всичко, което трябваше да направя, беше да избера сървър в САЩ и да щракна върху "Connect”. Приложението избра най-добрия протокол и настройки за сигурност и можех да започна да стриймвам на момента. Ако обаче сте опитен потребител, можете да превключите на Advanced Mode, за да конфигурирате изцяло сами настройките на VPN услугата.

За съжаление глобалната сървърна мрежа на доставчика не е толкова голяма, колкото тази на другите VPN услуги в този списък. Открих обаче, че сървърните му местоположения в САЩ и Япония са бързи и надеждни. Дори когато изпитвах бавно време за зареждане с един сървър, просто превключих на друго местоположение, което помогна за подобряване на скоростта.

Дългосрочният план на PrivateVPN струва само €2,08/месец. Освен това има 1-месечни и 3-месечни планове и всички те имат една и съща функционалност и предлагат10 свързани устройства. Единствената разлика е в цената, затова избрах най-дългосрочния план, който идва с85% отстъпка веднага и е с най-добро съотношение цена-качество.

Можете да пробвате PrivateVPN без риск, тъй като услугата е обезпечена с30-дневна гаранция за възстановяване на сумата и е една от тези, на които можете да се доверите. Уверих се лично, че изпълняват обещаното в условията на гаранцията, като се свързах с поддръжката и поисках възстановяване на сумата. Агентът попита за причината за отказа ми от услугата и след като посочих такава, бързо одобриха молбата ми. Получих възстановяването в сметката към профила си в рамките на една седмица.

Гледайте Hulu с PrivateVPN

8. Proton VPN — Създайте профил в Hulu за бърз достъп до любимите си сериали

  • Персонализирани профили за бърз достъп до Hulu или други стрийминг платформи
  • 14 местоположения в САЩ и 25 сървърни местоположения в Япония
  • 10 едновременно свързани устройства за споделяне с цялото ви домакинство
  • Работи с: Hulu, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, BBC iPlayer и др.
  • Съвместима с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, рутери, смарт телевизори и др.

Персонализиращите се профили на Proton VPN ви предоставят по-бърз и лесен достъп до Hulu (или други стрийминг платформи). Например, създадох профил, наречен "Hulu” и го настроих да се свързва автоматично с най-бързия сървър в САЩ. Това спестява необходимостта да търсите в дълъг списък със сървъри — просто щракнете върху своя Hulu профил и сте готови да започнете да стриймвате.

Доставчикът предлага 14 сървърни местоположения в САЩ и повече от 25 в Япония, така че винаги ще можете да намерите надеждна връзка, за да гледате Hulu. Тествах 5 местоположения в САЩ и нямах проблеми с достъпа до профила си в Hulu с нито едно от тях. Неговият сървър US-NY#517 ми позволи да гледам Salem – нямаше прекъсвания на връзката ми през цялото време.

Proton VPN's US servers unblocking HuluProton VPN поддържа постоянно високи скорости

Доставчикът също така предлага щедрите 10 едновременно свързани устройства. За да тествам това, Свързах лаптопа, смартфона и таблета си към VPN мрежата. През това време забелязах, че зареждането на сериал отнема около 10 до 20 секунди, но не усетих никакво буфериране след зареждането му.

Останах малко разочарована, че Proton VPN не предлага 24/7 поддръжка през чат на живо. Трябваше да използвам формуляр за обратна връзка, за да попитам за сървърите на Hulu. Отне 18 часа да получа отговор, което не е никак хубаво. Но в началото нямах проблеми с достъпа до Hulu. Освен това сайтът на доставчика има обширна информационна база.

Proton VPN предлага платен и безплатен план. Безплатният план обаче не поддържа стрийминг, така че не можете да го използвате за Hulu. Платените планове на доставчика започват от €4,99/месец и ви дават неограничен достъп до сървърната му мрежа, повече свързани устройства и по-добри скорости.

Предвид това, че услугата е обезпечена с30-дневна гаранция за възстановяване на сумата, можете да пробвате Proton VPN Plus с Hulu без риск. Получавате обаче възстановяване само за дните от абонаментния план, които не сте използвали, така че няма да получите обратно цялата похарчена от вас сума. Тествах политиката им, като попълних формуляр за обратна връзка и ми върнаха парите след 8 дни.

Гледайте Hulu с Proton VPN

Кратка сравнителна таблица: Опции на VPN услугата на Hulu

По-долу ще видите таблица, която сравнява характеристиките на всяка една от VPN услугите за Hulu в този списък. Тук можете да видите най-ниската цена на всяка VPN услуга, с колко устройства можете да се свържете едновременно и средните скорости, които поддържах по време на тестовете.

Включих също и оптимизирани за стрийминг сървъри, които са предназначени да увеличат скоростите на стрийминг и понякога да отключват конкретни платформи, като Hulu. Smart DNS е друга страхотна опция, която ще ви позволи да отключите Hulu на устройства, които обикновено не поддържат VPN, като игрални конзоли, някои стрийминг устройства и смарт телевизори.

VPN Най-ниска цена Едновременно свързани устройства Скорости Оптимизирани за стрийминг сървъри Smart DNS
🥇ExpressVPN €6,39/месец 8 Много бързи Не Да
🥈CyberGhost €2,11/месец 7 Бързи Да Да
🥉PIA €1,92/месец Неограничен Бързи Да Да
NordVPN €2,99/месец 6 Бърз Не Да
Surfshark $2,69/месец Неограничен Бърз Не Да
IPVanish $2,99/месец Неограничен Бързи Не Не
PrivateVPN €2,08/месец 10 Бързи Не Не
Proton VPN €4,99/месец 10 Бързи Не Не

Пробвайте ExpressVPN без риск

Съвети как да изберете най-добрата VPN услуга за Hulu

На пазара има стотици VPN услуги, но само няколко от тях действително работят с Hulu. Така че знанието кои опции да търсите ще ви помогне да изберете правилната. Ето критериите, които използвах за избор на най-добрите VPN услуги за Hulu:

  • Бързи скорости — Това ще окаже голямо влияние върху това колко бързо можете да зареждате и възпроизвеждате съдържание на Hulu. За HD стрийминг се препоръчва поне 5 Mbps. Използвах инструмент за проверка на скоростта онлайн, за да се уверя, че всички VPN услуги в този списък отговарят на това изискване.
  • Голяма сървърна мрежа — Вашата VPN услуга трябва да предлага обширна мрежа от американски или японски сървъри, в зависимост от библиотеката, до която искате да получите достъп. Това гарантира, че винаги ще имате надеждна и бърза връзка. Проверих дали всички препоръчани от мен VPN услуги имат големи мрежи в САЩ и поне 1 местоположение в Япония.
  • Надеждна способност за деблокиране — Най-добрата VPN услуга за Hulu трябва да може постоянно да заобикаля трудните гео-блокировки. Тествах всички VPN услуги в списъка, за да се уверя, че американските и японските им сървъри надеждно отключват платформата.
  • Защита от изтичане на данни — Изборът на VPN услуга със защита срещу изтичане на данни предотвратява изтичането на IPv6, DNS и WebRTC. Изтичането на IPv6 може да разкрие истинския ви IP адрес, което много улеснява Hulu в това да разбере, че използвате VPN и да ви блокира. Това важи особено много за потребителите на Windows.
  • Съвместимост на устройството — Проверете дали VPN приложението е лесно за инсталиране на любимите ви устройства, като вашия мобилен телефон, компютър, смарт телевизор, конзола за игри или рутер. Уверих се, че всички изброени VPN услуги предлагат приложения за най-популярните операционни системи.
  • Надеждна поддръжка — Уверих се, че всички VPN услуги в списъка предлагат надеждна потребителска поддръжка. За бърза помощ относно вашите въпроси и тревоги, е най-добре да потърсите VPN доставчик, предлагащ опция за 24/7 чат на живо. Като алтернатива трябва да има отзивчива потребителска поддръжка чрез имейл или формуляр за контакт.
  • Надеждна гаранция за възстановяване на сумата — Гаранцията за възстановяване на сумата позволява да изпробвате VPN услугата и нейната функционалност с Hulu, без никакъв риск. Уверих се, че всички препоръчани от мен VPN услуги имат надеждна гаранция за възстановяване на сумата или безплатен пробен период, така че ако не сте доволни, можете да получите пълно възстановяване.

Тези VPN услуги не работят с Hulu

Някои от VPN услугите, които тествах, изобщо не успяха да осигурят достъп до Hulu. Това са VPN услугите, които не мога да препоръчам за Hulu:

Buffered BulletVPN CactusVPN Hola
IronSocket PureVPN Unotelly VPNLand
Avast VPN Kaspersky VPN Ivacy

Кратко ръководство: Как да отключите Hulu с VPN услуга в 3 лесни стъпки

  1. Снаряжете се с VPN. Препоръчвам ExpressVPN — тя постоянно има достъп до Hulu и осигурява свръхбързи скорости, така че можете да се радвате на съдържание в HD или Ultra HD.
  2. Свържете се със сървър. Например изберете сървър в САЩ за американската библиотека на Hulu. Или сървър в Япония за достъп до Hulu Япония.
  3. Започнете да гледате Hulu! Влезте в профила си и се радвайте на любимите си сериали и филми.

Пробвайте ExpressVPN с Hulu още днес

ЧЗВ за най-добрите VPN услуги за Hulu

Ами ако моята VPN услуга не работи с Hulu?

Първо, трябва да опитате да превключите към друг сървър. Възможно е Hulu да е включил в черния списък IP адреса, който използвате, така че можете да видите дали някой друг няма да сработи. Ето защо е най-добре да използвате VPN услуга с няколко сървъра в САЩ или Япония (в зависимост от вашия профил в Hulu). Това ще ви даде много алтернативи, в случай че се сблъскате с връзка, която не може да преодолее тази блокировка „Hulu Error Code: P-EDU101".

Ако това не работи, можете също да пробвате:

  • Изчистване на бисквитките и кеша. Понякога е по-лесно да получите достъп до Hulu с VPN през браузър, отколкото през приложението. Ако използвате браузър, отидете в настройките, изчистете бисквитките и кеш данните, след което заредете Hulu отново. Можете също така просто да опитате с различен браузър — това е сработвало много пъти за мен в миналото.
  • Деактивиране на IPv6 на вашето устройство. Макар че VPN услугите в този списък предлагат защита срещу изтичане на IPv6, не всяка услуга го прави. Някои VPN услуги ефективно маскират вашия IPv4 адрес, но оставят IPv6 открит. Така че, за да деактивирате това, просто отидете до мрежовите и интернет настройки на своето устройство или браузър и махнете отметката от "Internet Protocol Version 6”.
  • Изчистете своя DNS кеш. За да попречат на хората да имат достъп до географски ограничени сайтове (като Hulu), някои държави ще кодират DNS записите от вашия интернет доставчик. Стъпките за „изчистване" на DNS ще варират в зависимост от вашето устройство, но на моя Windows 10 просто трябваше да отворя командния ред и да напиша „ipconfig /flushdns". Изчистването на DNS записите ще позволи на компютъра ви да върне правилните настройки на DNS.
  • Конфигурирайте ръчно DNS/прокси настройките си. Може да се наложи ръчно да зададете настройките за DNS и прокси на своето устройство, ако компютърът ви не го е направил автоматично. За да направите това, обикновено можете да намерите ръководство стъпка по стъпка на сайта на VPN доставчика си или чрез потребителската поддръжка.
  • Свържете се с потребителската поддръжка на VPN доставчика. Агент на поддръжката ще ви посъветва кои сървъри ще сработят най-добре с Hulu. Той също така може да ви даде и други съвети за отстраняване на неизправности, от които можете да се възползвате за тази VPN услуга.

Как мога да поправя грешката с началното местоположение на Hulu с Hulu + Live TV?

Можете да коригирате грешката с началното местоположение на Hulu, като използвате VPN услуга, която има самостоятелни/собствени (dedicated) IP адреси. Това ви позволява да използвате един и същ IP адрес всеки път, когато се свързвате със сървъра, вместо произволно да ви назначава нов (което обикновено правят обикновените VPN сървъри). CyberGhost и Private Internet Access предлагат собствени IP адрес.

Hulu използва "начално местоположение” за да определите какви местни канали ще получите с услугата. След като местоположението бъде зададено, ще ви бъдат назначени определени канали (като например местни новини) на базата на IP адреса, който сте използвали при регистрацията.

Ще получите следното съобщение за грешка, ако се опитате да получите достъп до Hulu + Live TV от различен IP адрес:

"Изглежда, че не сте у дома. Текущият ви пощенски код и IP адрес не съвпадат с местоположението на дома ви. Поради правата за стрийминг, гледането на съдържание на това устройство извън домашната ви мрежа не е достъпно.”

Освен това, ако Hulu не може да идентифицира вашата мрежа, вие сте в споделена мрежа или ако вашата VPN услуга не е съвместима — може да получите грешката "начално местоположение". Hulu прави това, за да предотврати споделянето на профили.

Можете да коригирате това и като актуализирате мрежата си. Hulu ви позволява да променяте домашното си местоположение (и свързания с него IP адрес) до 4 пъти годишно. Така че, ако получите собствен IP адрес с VPN услугата си, можете да актуализирате домашното си местоположение до новия си IP адрес. След това винаги ще имате статичен IP адрес за достъп до профила си в Hulu.

Кои устройства мога да използвам за стрийминг на Hulu с VPN?

Hulu се поддържа от повечето съвременни устройства. Всички VPN услуги в този списък имат собствени приложения за Windows, macOS, Android, iOS и могат да бъдат настроени на рутери. Макар че настройването на VPN услугата на вашия рутер ще ви позволи да я използвате на всяко устройство в домашната си мрежа, процесът на настройване може да бъде сложен.

Ако искате да гледате Hulu на конзола за игри, устройство за стрийминг или смарт телевизор, тогава трябва да помислите за VPN услуга, която идва със Smart DNS. С това можете ръчно да конфигурирате VPN услугата на повечето устройства с WiFi, просто като въведете код в мрежовите настройки. Когато тествах това с ExpressVPN, следвах някои прости инструкции от сайта на доставчика — отне ми по-малко от 5 минути, за да кача Hulu на смарт телевизора си.

Устройствата, които Hulu поддържа, включват:

Android телефони и таблети Android TV (избрани модели) Apple TV (4-то поколение или по-ново) Chromecast Echo Show Fire таблети
Fire TV и FireStick iPhone и iPad устройства LG TV (избрани модели) Nintendo Switch Mac и PC браузъри/приложения PlayStation
Roku (избрани модели) Samsung TV (избрани модели) VIZIO SmartCast телевизори Xbox Xfinity Flex Streaming TV Box Xfinity X1 TV Boxes

Мога ли да се абонирам за Hulu извън САЩ или Япония?

Да, възможно е. Можете да получите достъп до Hulu от Обединеното кралство, Канада, Австралия, Мексико или България, но ще ви е необходима VPN услуга, за да успеете. Hulu изисква американски или японски метод на плащане, като например кредитна/дебитна карта или местна сметка в PayPal. Ако обаче нямате такава, можете да платите и с предплатена подаръчна карта. Намерих ги на MyGiftCardSupply.

След като закупите карта за подарък на Hulu, свържете своята VPN мрежа към американски или японски сървър и посетете сайта на Hulu. Следвайте подканите, за да създадете своя профил и използвайте предплатената си карта за подарък, за да направите плащане. След това можете да започнете да стриймвате сериали и филми в новия си профил към Hulu.

За да изтеглите приложението, първо трябва да промените местоположението на магазина си за приложения и да създадете профил в магазина за приложения в САЩ или Япония. След това можете да изтеглите приложението Hulu на своето устройство.

Само имайте предвид, че използването на VPN за достъп до Hulu в държава, където стрийминг услугата не е достъпна, противоречи на техните правила и условия. Малко вероятно е обаче да бъдете изхвърлени от услугата, тъй като Hulu преследва VPN софтуера, а не клиентите, които си плащат.

На места като Китай или Иран, VPN мрежите, които не са одобрени от правителството, са незаконни, така че използването на такива за достигане до Hulu може да е нарушение на закона. Ние не одобряваме незаконната дейност, така че ако искате да използвате VPN услуга за заобикаляне на гео-блокировки, първо се запознайте със законите и разпоредбите в своята страна.

VPN мрежата ще намали ли скоростта ми по време на стрийминг?

Нормално е VPN мрежата малко да забави скоростта на връзката ви — колко точно, може да зависи от използваното криптиране и разстоянието от сървъра. Спадът в скоростта обаче е едва забележим, когато използвате VPN със светкавично бързи сървъри. Необходими са ви едва 5 Mbps, за да стриймвате в HD. Затова се уверих, че препоръчаните от мен VPN услуги поддържат скорости от поне 15 Mbps, дори при отдалечени връзки.

Законно ли е ползването на VPN с Hulu?

В повечето случаи, да — но не и във всяка държава. В повечето държави можете да използвате VPN услуга, за да гледате Hulu без да нарушавате никакъв закон. Това е така, ако държавата, в която се намирате, не забранява VPN услугите.

Използването на VPN услуга с Hulu обаче е в разрез с Правилата и условията на Hulu. От друга страна, не е известен случай Hulu да отстрани абонат за използване на такава, тъй като VPN мрежите в крайна сметка са инструмент за защита на поверителността онлайн. Ето защо понякога определени VPN сървъри няма да работят с Hulu — те са открили, че това е VPN IP и са го поставили в черния списък.

Освен това самото използване на VPN услуга е напълно незаконно в определени страни с тежка цензура, които или забраняват, или строго регулират VPN доставчиците (като Китай и Иран). Не одобрявам незаконното използване на VPN, затова ви препоръчвам да се запознаете с местните закони, за да предотвратите правни последици, ако не сте сигурни.

Мога ли да гледам Hulu с безплатна VPN услуга?

Може и да успеете, но не го препоръчвам. Вместо това е по-добре да използвате евтина платена VPN услуга, която идва с гаранция за възстановяване на сумата. Безплатните VPN услуги рядко работят с Hulu — освен това те обикновено са много ограничени по отношение на данни и скорости, което затруднява стрийминга като цяло.

Дори по-лошо, повечето безплатни VPN услуги не са безопасни. Те обикновено правят пари, като събират и продават данните ви на трети страни и ви засипват с досадни реклами. Някои дори са изложили своите потребители на зловреден софтуер. Просто не си струва неприятностите които можете да си навлечете, след като можете да грабнете всяка от изброените от мен VPN услуги или с безплатен пробен период, или с надеждна гаранция за възстановяване на сумата.

Гледайте Hulu с ExpressVPN

Грабнете най-добрата VPN услуга за Hulu още днес!

Повечето VPN услуги не са в състояние да заобиколят трудните гео-блокировки на Hulu, така че процесът на търсене и намиране на правилната услуга е доста изнервящ. Тези, които работят, често са ненадеждни и много бавни, което затруднява стрийминга като цяло. За щастие, с моя екип открихме селекция от най-добрите VPN услуги за Hulu, които ви дават бърз и надежден достъп до сайта.

Моят фаворит е ExpressVPN заради светкавичните си скорости, надеждни връзки и последователна способност да отключва Hulu. Можете дори да пробвате ExpressVPN с Hulu без никакъв риск, тъй като доставчикът предлага 30-дневна гаранция за възстановяване на сумата. Ако установите, че не е за вас, няма да имате проблем да си получите парите обратно.

За да обобщим, най-добрите VPN услуги за Hulu в 2023 са…

Класиране
Доставчик
Нашата оценка
Отстъпка
Посети сайта
1
medal
9.9 /10
Спестете 49%!
2
9.7 /10
Спестете 84%!
3
9.5 /10
Спестете 82%!
4
9.4 /10
Спестете 69%!
5
9.3 /10
Спестете 82%!
Застрашена поверителност!

Разкривате данните си пред уебсайтовете, които посещавате!

Вашият IP адрес:

Вашето местоположение:

Вашият интернет доставчик:

Информацията по-горе може да се използва за проследяване, насочване към реклами и проследяване на активността ви онлайн.

VPN мрежите могат да ви помогнат да скриете тази информация от уебсайтовете, така че да сте защитени по всяко време. Препоръчваме ExpressVPN - VPN номер 1 от над 350 доставчика, които тествахме. Доставчикът разполага с опции за криптиране и поверителност по военни стандарти, които ще гарантират цифровата ви сигурност, плюс - към момента предлага 49% отстъпка.

Посетете ExpressVPN

Класираме доставчиците на базата на подробни тестове и проучвания, но също така вземаме предвид вашите отзиви и търговски си споразумения с различните доставчици. Тази страница съдържа партньорски връзки.

За автора

Кийра е професионален автор в областта на технологиите и ентусиаст в сферата на киберсигурността. Тя е привърженик на дигиталната свобода и поверителността на данните онлайн.

Хареса ли ви тази статия? Оценете я!
Не ми хареса Не ми хареса особено Става Добра е! Страхотна!
от 10 - Гласувано от потребители
Благодарим Ви за обратната връзка.